sonunda bende karar verdimmm...

greenapple

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
214
22
318
36
kızlar merhabalar.yıllardır her yöntemi deneyip sonuca ulaşamayanlardanım bende.ameliyattan deli gibi de korkuyorum hatta hastane lafı bile beni korkutur ama artık bu büyütme ameliyatını olmak zorunda hissediyorum kendimi.bu ameliyata beynimi hazırladım bir kaç aya kadar olacağım ama ameliyattan çıktıktan sonra yada ne kadar süre sonra vücunuzdaki şişlikler iniyor anlayacağınız dışarıdan bakanlar sizde bir değişim farkediyormu ödem ne kadar zamanda geçiyor?Ben pek anlaşılsın istemiyorum ameliyat olduğum yani yaklaşık 1 haftada vücut hiçbir değişime uğramamış görünümünü elde ediyormu?bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

kullanıcakları protezin boyuna bağlı canım çok fazla büyük olursa bu fazla dikkat çekebilir dediğin gibi ilk başlarda şişlik olucak. ayrıca sana tavsiyem silikonu göğüs ucundan taktırma çünkü ameliyat sonrası göğüs ucunda his kaybı oluşuyomuş. bi de silikonu kas altına yerleştirsinler. evli misin çocuğun var mı bilmiyorum ama kas altına yerleştirme olmazsa doğumdan önce silikonun çıkartılması gerekiyomuş çünkü emzirme açısından zorluk oluşuyomuş kas altı olursa böyle bi sorun olmazmış

yok kas altı düşünüyorum zaten ben koltukaltından giriliyor sanırım yada öğrenicem doktorla görüşüp gayet doğal birşey olsun istiyorum ama tek problemim ameliyat sonrası anlaşılmaması şiş şiş gözükmemek. o da kaç günde geçer onu merak ettim

bide şimdi aklıma geldi bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası toplayıcı sütyen kullanılıyomuş belki o sütyenler fazla belli etmez

Mrb ayışığı,
His kaybının oluşması meme başından konulması ile alakalı değildir. Meme başının duyusunu taşıyan sinirin zarar görmesi ile alakalı olup bu durum nereden konulursa konulsun(meme başı, meme alt çizgisi, koltuk altı) karşımıza çıkabilecek bir olaydır. Süt verme açısından da slikonun kas altına veya meme dokusu altına yerleştirilmesi arasında hiç bir fark yoktur. Çünkü her iki durumda da süt kanallarına kesinlikle dokunulmamaktadır. Kişi her iki durumda da emzirebilir.

Kararin hayirli olsun umarim gnlunce olur nerede yaptrcksin dr karar verdinmi

kararım kesin bu sefer doktorlarla görüşmeye gidicem ama büyük ihtimal ufuk bilkay olabilir sadece burada okuduğum yorumlara bakarak gidicem görüşmeye.kafamda 3 isim var ufuk bilkay cenk tokat birde tolgahan alpaydın.çevreden duyduğum kadarıyla bunlar işinin iyisi ama bilmiyorum tabi başka varmı

Bende Cuma günü Ufuk beye mail attim bakalim geri dönecek mi? Ben yurtdisinda oldugum icin yazin gelince yaptirmayi düsünüyorum ama havalar cok sicak oluyor fazla ödem olusur mu bilemiyorum. 31 Martta burda burun ameliyatimi olucam önce o nasil gececek bakalim sonra gögüsleri düsünücem. 2 cocuk emzirme kilo verme derken baya bir sarkti, artik toparlanmalarinin vakti geldi diye düsünüyorum :)

Greenapple Ufuk beyle görüsürsen bize de fiyat hakkinda bilgi verirmisin? Gerci bu hastadan hastaya degisiyor ama biraz fikir edinmis oluruz. istanbulda ki ünlü doktorlar fiyat konusunda ucmus 8000 tl den bahsediyorlar.

ufuk beyle yüzyüze görüşmedim sadece mail attım hemen cevap verdi toplam maliyet 5bin dedi.ne zaman gidersem de randevu verebileceğini yazmış.

merhaba kızlar ben sitede yeniyim ve bende göğüslerimi büyütmek istiyorum ama korkuyorum bende Adanada bildiğiniz iyi bir doktor var mıııı? ve yaptıranlar biraz bilgi verebilir misiniz zor bi ameliyat mı cesarete ihtiyacım vaaaar

Greenapple Ufuk beyle görüsürsen bize de fiyat hakkinda bilgi verirmisin? Gerci bu hastadan hastaya degisiyor ama biraz fikir edinmis oluruz. istanbulda ki ünlü doktorlar fiyat konusunda ucmus 8000 tl den bahsediyorlar.

merhaba,ben ufuk bey le geçen hafta muayenehanesine gidip görüştüm,ameliyat günü aldım herşey dahil 5.000 dedi.ufuk bey bana çok güvenilir geliyo ama hayırlısı artık

merhaba,ben ufuk bey le geçen hafta muayenehanesine gidip görüştüm,ameliyat günü aldım herşey dahil 5.000 dedi.ufuk bey bana çok güvenilir geliyo ama hayırlısı artık

Istanbul da ki cok taninmis doktorlara göre fiyati yine iyiymis. Ne zaman ameliyat olacaksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…