- 21 Eylül 2009
- 214
- 22
- 318
- 36
- Konu Sahibi greenapple
-
kızlar merhabalar.yıllardır her yöntemi deneyip sonuca ulaşamayanlardanım bende.ameliyattan deli gibi de korkuyorum hatta hastane lafı bile beni korkutur ama artık bu büyütme ameliyatını olmak zorunda hissediyorum kendimi.bu ameliyata beynimi hazırladım bir kaç aya kadar olacağım ama ameliyattan çıktıktan sonra yada ne kadar süre sonra vücunuzdaki şişlikler iniyor anlayacağınız dışarıdan bakanlar sizde bir değişim farkediyormu ödem ne kadar zamanda geçiyor?Ben pek anlaşılsın istemiyorum ameliyat olduğum yani yaklaşık 1 haftada vücut hiçbir değişime uğramamış görünümünü elde ediyormu?bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
yok kas altı düşünüyorum zaten ben koltukaltından giriliyor sanırım yada öğrenicem doktorla görüşüp gayet doğal birşey olsun istiyorum ama tek problemim ameliyat sonrası anlaşılmaması şiş şiş gözükmemek. o da kaç günde geçer onu merak ettim
evet o da doğru aslında.sütyenler kurtarabilir o kısmı
benıde ıkı tane 325 cıkler var..ameliyattan cıktıgımdan suana kadar hıckımse hıcbırsey anlamadı.buna nısanlım da dahil
kullanıcakları protezin boyuna bağlı canım çok fazla büyük olursa bu fazla dikkat çekebilir dediğin gibi ilk başlarda şişlik olucak. ayrıca sana tavsiyem silikonu göğüs ucundan taktırma çünkü ameliyat sonrası göğüs ucunda his kaybı oluşuyomuş. bi de silikonu kas altına yerleştirsinler. evli misin çocuğun var mı bilmiyorum ama kas altına yerleştirme olmazsa doğumdan önce silikonun çıkartılması gerekiyomuş çünkü emzirme açısından zorluk oluşuyomuş kas altı olursa böyle bi sorun olmazmış
Kararin hayirli olsun umarim gnlunce olur nerede yaptrcksin dr karar verdinmi
Greenapple Ufuk beyle görüsürsen bize de fiyat hakkinda bilgi verirmisin? Gerci bu hastadan hastaya degisiyor ama biraz fikir edinmis oluruz. istanbulda ki ünlü doktorlar fiyat konusunda ucmus 8000 tl den bahsediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?