Sonunda bende hamileyim :)

Zymndrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
3
1
29
Uzun süredir burdan yazılarınızı okuyorum öncelikle hepinizin ellerine kollarına sağlık belirtilerimi sayenizde gözden geçirdim. Aralık ayında yaptığım düşükten sonra bir daha olmayacağıñı düşündüm ama 5 ay sonra nasip etti yarabbim . Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar bende size belirtilerimi yazmak istiyorum umarım işinize yarar allah isteyen herkese nasip etsin .
*Öncelikle göğüs uçlarım çok hassaslaştı . Sürekli bir uyku hali. Mide yanması. Kirpiklerin karışması ciddi şekilde gaz. Her ay aklıma takar 3.5 test harcardım hep sonunda hüsran olurdu . Bu ay tamamen bosverdim ve hic kafama takmadim ve adetim 1 hafta geçene kadar test almayacağım sözünü verdim kendime. Benim ilacım bu oldu kizlar :)

tebrikler canım.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.benimde 6.ay bu ay ve yarın sabah regl günüm bende bu ay test yapmadım ve bekliyorum.regl sancıları giriyo hafif hafif sendede olmuşmuydu başka bi belirti yok şimdilik.

Sancıda vardı ağır kaldırdığımda hissediyordum ama adet belirtisine yoruyordum . Insallah hamilesindir ve belirtidir.

Tebrik ederim öncelikle :) bende Aralık'tan beri deniyorum ve 4 gün önce test Yaptım hamile olduğumu ögrendim. Ilk hamileliğim ve hala tuhaf bi haldeyim :)) Allah herkese nasip etsin.

hayırlı olsun cnm peki regl belirtisi ile hamilelik aynı mı sancı falan. ben sabah tam regl oluyorum diye wc ye gittim olmadı su gibi akıntım geliyo hep.

herkese merhaba :) bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu :) 4 ay sonunda oldu allahıma çok şükür :) gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi diğerine göre daha silikti sonra dayanamayıp hastaneye gittim kan tahliline veee sonuç pozitif:)) şimdi doktoruma gidicem bakalım ne kadarlık onuda görelim:) kan sonucun 312 çıktı ama ara ara kasık ağrım oluyo sizce normalmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…