• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bende evlenme teklifi aldım :D

Esmer54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
2.629
890
163
kızlar süperdi mükemmel ötesiydi hala soktayım şaka gibi yaa nişanlım haftasonu beni balayı yeri ayırtmak için çıkardı bahaneler bahaneler bişekilde yunus gösterisini izlemeye ikna etti tamam gittik izliyoruz fln çok güxeldi çok eylendik sonunda 2 gönüllü istediler biz de el kaldırdık bizi seçtiler sonra elimizi halka verdiler terş tarafa atın dediler 1,2,3 diyince biz dayanamayıp 2 de attık yunus balıkları almaya gittiler alıp getirdiler görevli nişanlımın çemberinde bi not oldugunu söyledi yunuslr getirdi misali okuyun dediler bana aldım okurken gözlerimdn yaslar aktı sesli okuyamadım illk görevli lütfen sesli okuyun dedi :14: hep seninle dolu benim hayatım ümitlerle bezeli dunyamı senle kılarmısın tek umudum benimle evlenirmisin yazıyordu duygulandım bişey diyemeedim sok olmustum beklemiyordum nişanlım diz çöküp benimle evlenirmisin dedi bende evet diye bagırdım sarıldık agaladık süperdii ya herkes tebrik etti izliyenler gösteriyi süperdi çıkıstada konfeti patlattılara arkadasları :17:

Allah mesut etsin lakin yunus parkları kapatılsın yunus parklarına gitmeyin diye bas bas bağırıyor hayvanseverler. Konu bu değil belki ama oradaki hayvanlar acı çekiyor. O hayvanlar sizin eğlenceniz değil. Yunus parklarıyla ve oradaki zavallı hayvanlarla ilgili bir şey bilmediğinizi varsayıyorum. Lütfen oradaki hayvanların ne şekilde yakalanıp ne şekilde eğitildiğini ve o klorlu havuzlarda ne çektiklerini nasıl öldüklerini ve yavrularınında sonlarını araştırın. Niyetim polemik yaratmak değil uyarmak. Tekrardan Allah mesut etsin.

canım benim çok güzelmiş okurken bende duygulandım :16:
bende istiyordum nişanlımda bana evlenme teklifi etsindiye ama ona hiç belli etmedim , olmadı. isteme-söz oldu baktım dedim teklif etmeyince avlenmicem mi sanki bak sözlüyüz diye.nişan a 1-1 buçuk kala telefonda konuşuyorduk öyle başka şeylerden , bu arada unuttum sanma dedi neyi dedim evlenme teklifini dedi :52::16:

canım benim çok güzelmiş okurken bende duygulandım :16:
bende istiyordum nişanlımda bana evlenme teklifi etsindiye ama ona hiç belli etmedim , olmadı. isteme-söz oldu baktım dedim teklif etmeyince avlenmicem mi sanki bak sözlüyüz diye.nişan a 1-1 buçuk kala telefonda konuşuyorduk öyle başka şeylerden , bu arada unuttum sanma dedi neyi dedim evlenme teklifini dedi :52::16:

ben söleniyrdum benimkine size gelicez seni istemeye dediğinde evlenme teklifi ettindemi gelicn dedim cevabımı biliyrmusun fln yapmıstım nişandan sonra yapılırmıs evlilik teklifi fln filan bu zmana kaldı düğünümüze 1 buçuk ay kala yaptı işte bendeorda acayip duygulandım birilerine anlatorken yine gözümdn süszülüyor yaslr

farklı ve güzel bir teklif olmuş mutluluklar:16::16:

Back