Sonunda ben de ameliyat oldum :)

ne çabuk geçiyor zaman ya önce konuşuyoruz olucaz diye sonra olup iyileşme sürecine geçiyoruz bile :) güzel memişlerine iyi bak şeker

ne çabuk geçiyor zaman ya önce konuşuyoruz olucaz diye sonra olup iyileşme sürecine geçiyoruz bile :) güzel memişlerine iyi bak şeker

Hattta ve hattttaa dahasi varrrr kiiii bugun resim eklemeyi dusunuyordum .. kontrolumden yeni geldim ayagimda yuksek platform topuklularimla gittim doktorum ameliyat olan senmisin dedi cokk cok iyi gordum seni dedi

Son düzenleme:
Hattta ve hattttaa dahasi varrrr kiiii bugun resim eklemeyi dusunuyordum .. kontrolumden yeni geldim ayagimda yuksek platform topuklularimla gittim doktorum ameliyat olan senmisin dedi cokk cok iyi gordum seni dedi

ahahaha bende hastaneyle topukluyla gitmeyi düşünüyorum ama çıkarken topukluyla çıkabilirmym bilmiyorum süpersin heycanla bekliyoruz fotoğraflarını maşallah sana

ahahaha bende hastaneyle topukluyla gitmeyi düşünüyorum ama çıkarken topukluyla çıkabilirmym bilmiyorum süpersin heycanla bekliyoruz fotoğraflarını maşallah sana
18 Cm platformla ılk kontrolune Gıt yeter bebıs .. Hıccc korkma yarın buyuk gunun gule oynaya gıttt ben cok mutluyum sende olacaksın.. Hıc korkma pozıtıf ol allah yardım edecektır sıra sendeeeee

Son düzenleme:

Hayranım size beni görseniz terlikle gittim canımın acısından ne giydiğimi bile hatırlamıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…