• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Belli Oldu Askerlik:(

_ConversE_

Nam-ı diğer extreme:))
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
3.476
18
116
37
İstanbul

Kaç gündür bekle bekleee belli olmayan,kısamı uzunmu,doğumu,batımı diye bizi deli eden belirsizlik dün gece belli oldu..
eşimin askerliği kısa dönem ağrı il jandarma komutanlığı
kısa dönemi görünce çok sevndim,ama ağrıyı görünce tereddüt içinde kaldım
iyimi kötümü,terörrün olduğunu bi kaç kere haberlerde görmüştüm...
Rabbim hayılısını versin,iyi insanlarla karşılaştırsın,sağsalim gitsin gelsin:Saruboceq:
ayrılık vakti geldi çattı 2 gün sonra teslim olması lazımmafoldumben
içim buruk,canım burnumda,hiç bi yere sığamıyorumsenağlama
helekii gittiği günn,gözlerimin önnde uzaklaştığı güüünn
Allah ımm bana sabırlar versenağlama

Ayyy ne güzeldir asker yolu beklemek. :asigim:

En derinlerine kadar hissedersin özlemi. Saatlerce konuşursun telefonda. Uykuya dalmadan önce hep onunla ilgili hayaller kurarsın. Güzel bir tebessüm oluşur yüzde. Saatleri dakikaları sayarsın hep.

Hey gidi günler hey:delphin:

Hayırlı teskereler Extreme:teselli:

Ayyy ne güzeldir asker yolu beklemek. :asigim:

En derinlerine kadar hissedersin özlemi. Saatlerce konuşursun telefonda. Uykuya dalmadan önce hep onunla ilgili hayaller kurarsın. Güzel bir tebessüm oluşur yüzde. Saatleri dakikaları sayarsın hep.

Hey gidi günler hey:delphin:

Hayırlı teskereler Extreme:teselli:

ama bunlar evliler ya.çok zordur heralde sevdiğini koynundan asker ocağına yollamak.
allah size güç kuvvet versin.hayırlı teskereler

canım sıkma canını nişanlımda nisan ayında gitti kısa dönem 38 günü kaldı sayılı günler çabuk geçiyor içini ferah tut canım , hayırlı teskereler

Allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah
içini ferah tut bişi olmaz Allahın iziniyle zaman su gibi akar kavuşursun çarçabuk
mesafe tek harici olsun, manevi gönül ayrılıkları yaşatmasın Rabbim

üzme canını...
güzel düşün güzel olsun.içini karartma sakın
bak kısa dönemmiş.sayılı gün geçiverir.
şimdiden hayırlı tezkereler canım.sağlıkla gidip gelsin inşallah

Öncelikle hayırlı teskereler
Kaç gündür aynı merakı bende yaşıyodum çünkü benim de erkek arkadaşım askere gidecek.Malesef ona asker öğretmenlik çıktı 1 yıl göremiycem onu :gitme: mafoldumben Şimdilik burdurda eğitim alcaklar 18 gün sonra kimbilir nereye çıkacak
İnşallah hayırlısıyla sağ salim dönerler canım

sağol kuzum,ama artık güzelmii olucak,kötümü bilmiyorumsenağlama

kötü olurmu bee:smiley-cool:

Burnunda tüteceksin düşünsene, sesini duymak için telefon kuyruklarında bekleyecek. Seni düşünerek ağlayacak. Sadistmiyim ben yavfisfisfis

Allah can sağlığı versin, gerisi hallolur.şakkıdı

Hayirli tezkereler canim, sikmayin caninizi hayirlisiyla gidip gelir insallah. sizin moraliniz yuksek olsun ki esiniz de sizden moral bulabilsin, sayili gun cabuk gecer.:umursamaz:

ilk günler nefes alamıyormuşsun gibi gelir ama inan bana sonra alışıyorsun.tez zamanda kavuşursunuz inşallahhh

hayırlarla gıtsın gelsın ınsallah

asker beklemek guzel ve onurlu bır duygudur şakkıdı

Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin arkadaşım..Hiç üzülme,günler öyle çabuk geçip gidiyor ki,geldiği zaman inanamayacaksın..Ben de asker yolu bekledim,şu anda neler hissettiğini anlayabiliyorum.Onun da ayrı bir gururu ,güzelliği var..Tekrar Allah kavuştursun diyorum..

Canım senin mesajını okuyunca,eşimin askere gittiği gün geldi aklıma.Hiç bitmeyecek sanmıştım,Allah'ım ne kadar üzülmüş ağlamıştım.Benim eşimde kısa dönem gitti,ve şimdi anı olarak hatırlıyoruz o günleri.Allah sabrınıda veriyor inan,beklediğinden çok daha çabuk geçiyor günler.Size hayırlı tezkereler,su gibi gitsin gelsin inşallah eşin..

allah sağsalim kavuştursun sizi, benim eşim de kasımda gidecek, düşündükçe mahvoluyorum, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum...

Canım Allah kavustursun sayılı gün cabuk biter derler.Hayırlısıyla döner insallah

Back