Sonunda Begüm Mina da aramızda :)

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
Selam kızlar,
Kızım dünyaya gözlerini açalı bugün 4.gün. Biliyorsunuz ben normal doğum istiyodum ve doktorum benim doğum tarihimde yani 12 nisan da kongreye gidicekti. Bebek iri,sezeryan yapalım demişti.Pazartesi bende başka doktora da göründüm. Oda aynı şeyleri söyledi.Bebek doğum kanalına girmemiş deyince tekrar kendi doktoruma gidip sezeryana karar verdik. 08.04.08 de sabah 8 de yatış yaptık. 9.15 te ameliyat başlamış.Eşimin anlattığına göre 9.20 de bebek doğmuş 9.28 de de bebeği odaya getirmişler. Benim ayılmam saat 10.30 u bulmuş.Kızımı getirdiklerinde gözyaşlarımı tutamadım. İnanılmaz anlatılmaz bir duygu seliydi yaşananlar.Sezeryan olduğu için doğum hikayem bu kadar arkadaşlar.Planlı bir ameliyat sonuçta. Ama düşünüyorumda normal doğumu o kadar istememe rağmen sanırım yapamazdım.Herşeyde bir hayır vardır. Bazen sezeryan olması iyi oldu diye de düşünüyorum. Ağrılarım tabiki var.Şuan kızım ağlıyo burda kesmek zorundayım. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

canım gözün aydın
allah analı babalı büyütsün
size bağışlasın
darısı bizlerin başına:)

canım gözünüz aydın...allah analı babalı büyütsün inşallah...allah sana,eşine ve yavruna sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...darısıda bizim başımıza inşallah....

canım gözün aydın ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin evet herşey istenildigi gibi olmuyor benimde sezaryan olacaktı 10 nisanda fakat kızımız acele edip 3 nisanda epidural normal dogumla dünyaya geldi ne olacagı hiç belli olmuyor. hakımızda hangisi hayırlıysa o olsun. işte nasip ne olacagı belli olmuyor. a.s.:nazar:

canım gözün aydın ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin evet herşey istenildigi gibi olmuyor benimde sezaryan olacaktı 10 nisanda fakat kızımız acele edip 3 nisanda epidural normal dogumla dünyaya geldi ne olacagı hiç belli olmuyor. hakımızda hangisi hayırlıysa o olsun. işte nasip ne olacagı belli olmuyor. a.s.:nazar:

Gözün aydın tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün a.s.

gözünüz aydın, allah analı babalı ,sağlıklı büyümeyi nasip etsin. bahtıda güzel olsun....

teddyphoneholderpz3.jpg

Allah analı babalı büyütün canımŞeniz

canım allah analı babalı büyütsün bebişiniz ailenize sanş mutluluk bereket getirsin işallah
darısı tez zamanda tüm isteyenlerin başına işallah

allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah..

darısı bizlere..yani tüm isteyenlere..

adaşım begüm mina hoşgeldin dünyamıza. Ayrıca bende 8 nisan doğumluyum:) güzel bi tesadüf:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsun inşallah...

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı bir evlat olması dileğiyle...sevgiler

X