• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda ASHLEE SİMPSON un saç rengini tutturdum!

didolido

fallen_angeL
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
46
1
86
Bursa
slm arkadaşlar.. saçlarımın rengini sürekli değiştiririm:) seviorum değişimi napiim.. son zamanlarda ashlee nin saç rengine takmıştım ve 3 denemede rengi tutturdum.. teyzem kuaför ondan yardım aldım tabii.. saçlarım açık kahve uçlarındada dorelik vardı.. ilk boyam koyu kumral kızıl bakır (alix) markası, sonra 1,5 hafta sonra boya akınca üzerine selektive orta dore bakır sarısına boyadım kına rengi oldu tabi 1 hafta dayandı aktı ve renk açıldı.. 1,5 hafta sonra tekrar dore bakır sarısına boyadım saç rengim ashleenin kinin aynısı oldu:)))) çok mutluyum.. 3 gün oldu boyayalı yine akıcaktr muhtemelen ki akıo ztn ama çok bariz değil çünkü 3. kez bakır olduğu için tutundu saça bakırlık..kaydirigubbakcemile5

ya bnde çok istiorm bu rengi ama nasıl tuttrcm neye boyucam bnm saçlarım kızıl ama dipleri de geldi siyah siyah :(

kızılsa daa ii bence direk üstüne orta kahve boya biras akıncada açık dore bakır sarısına boyarsın:) yalnız seletivenin bakır renkleri çok güsel çok güsel tutuo..

ya bravo arkadasım ..bilgisayarımda ashle nin resimleri kayıtlı ama kac tane konu actım gene tutturamadım tebrikler..sevindim yani bide resim koysan cok merak ettim

resim koyamıorum hata veriyor bide galba 100 msj gerekiyormuş.. teyzem kuaför ona sordum ben kendi kafama göre takılmadım yani.. ama çok soluk gösteriyor teni hep makyaj gerekiyor, ve çok dikkat çekiyor herkez çok beğendi,çok sirin oldumu sölüyorlar:)

sürekli konulara cvp yaz resmini koy cok merak ettim bende boyatmak istiyorum da bunun daha kısa bi yolu yok mu 3 kere boyamadan yani...=/

Back