Nişan sonunda Aralıkta nişanımm varr :))) kızlarr fikir verin lütfenn

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Feliceee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
245
296
103
selamm kızlarrr Aralıkta benimde nişanım olucak sonundaa salonda yapıcaz bu sene nerdeyse modayı hiç takip edemedim elbise konusunda çok kararsızımm hala prenses modeller gecerli mi yoksa daha düz sade bişeyler mi alayım?basenlerim geniş bu yüzden balık modeli pek düsünmüyorum lütfeen bana da yardımm edinnn

Prenses nişanlıklar bana abartılı ve biraz demode geliyor. Basenlerin genişse balık model düşünme bence de, ince olanları bile kilolu gösterebiliyor bazıları. Ben kendim için düz şifon bir nişanlık seçtim ama kabarık etek olsun istiyorsan daha hafif olanları da var.

Mesela;

Gercekten çok güzelmiş bu model işten burnumu dışarı çıkartamıorum boyle bişey diktirebilirimm çook tesekkür ederimm

merhaba..benimde araligin sonunda söz/nisan bi arada olacak insallah... benimki evde olacak ve yurtdisinda karda kista... hem mutluyum hem ne bilim boyle hayal etmemistim.. elbise konusunda ben sahsen daha sade bise secmeliyim evde olacagimiz icin ama siz baska yerde yapiyorsaniz evde yapmiyorsaniz bence cok sade bise tercih etme.. ne moda ne moda deil hic bilmiyorum

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BENCE BUNLAR GÜZEL :) PRENSES DEMODE OLDU VE NİŞAN İÇİN ABARTI..

Eklentiler

• $tulluabiye-4.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $ZODIACO[1].jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 100
  • $2013-abiye-modelleri.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $2013-nisanlik-modelleri-47.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 175
  • $2013-Pronovias-Abiye-Modelleri1.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 113
  • $2013-yeni-sezon-abiye-modelleri-30.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 144
  • $pronovias-abiye-2013.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 132
Ben de alttan kısa etekli üstü tüllerle kaplı bir elbise tercih ettim. İstanbuldaysan kadıköy onur pasajında birsürü nişanlık mağazası var.

ben daha dün baktım nişanlıklar hemen hemen aynı kabarık prenses model ağırlıklı moda evlerinde ona göre karar verebilirsin cnm

merhabalar,

prenses nişanlıklar bu aralar pek yok. daha az kabarık , daha sade elbiseler var. diğer arkadaşların gönderdiği kıyafetler gibi benim son zamanlarda gördüklerim. aslında paylaşmak istediğim şuydu benim; son çekimde balık bi elbise giymişti gelin adayı, bel kısmına önden açık, arkadan birleşik şifon kuyruk takılmıştı. nişandan sonra şifonları çıkartıp, belki de ilerde boyunu kısaltarak kullanmak istediğini söylemişti gelin adayı. aaaa bi başka çekimde ise , özel bi kostüm giymişti gelin ve damat adayı, çok da şirin olmuşlardı. frag gibi bi takım elbise, melon şapkalı eldivenli bi damat adayı ile uçuş uçuş balon etekli, eldivenli, minicik prenses taçlı bi gelin adayı :)

hayırlı olsun şimdiden , allah tamamına erdirsin

Tesekkür ederimm canımmm cok saol :))
Haklısın ileride kullanabilicegim bişey olursa benimde işime gelirr
İnş soyledigin tarzda biseyler bulabilirimm

canım ben aldım benimkide bayramda, ancak ben sade ve şık bişi aldım.. balık model full payet aldım.. öneririm düşünürsen

Buarada sayfaya bakıyorum konu açanlar hep nur, hepimiz bu dönemmi gidiyoruz toplu "nur" olarak

Benimde aralık ay'ında Nişanım olacak salonda benim tercihim kabarık nişanlıklar salonda olacağı için diğer elbiseler hafif kalaıyor .
bende değişik organizasyon ve dagıtılacak hediyeler bakıyorum fikirlerinizi takip ediyor olacağim

bence belden yukarısı boncuk pul vs işlemeli elbiseler moda. içi öpücük yaka olur üstü tül zaten kış geldi. açıkçası ben de yakında nişanlanacağım ve istediğim gibi bi elbise bulamadım. diktirmek de istemiyorum güvenmediğim için.

Ben hediyelikler yapıp satıyorum canım sayfamdan bakabilirsin:
1. link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.307972842673568.1073741827.307963262674526&type=3
2.link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.313973855406800.1073741834.307963262674526&type=3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…