slm kızlar uzun zamandır denemediğim yüz bakım maskesı kalmadı ama bu gün öyle birşey keşfettim ki yüzüm hem pürüzsüz hemde bebek poposu kıvamında şimdi
sürekli takip ediyordum ama bu maskeyi paylaşmak için üye oldum klübe.. bu arada benim cildim kuru yağlı yada karma ciltlerde nasıl olur bilemiyorum ama onlarda da faydalı olacağını düşünmekteyim.. önce doğal kil sabunu ve yüz temizleme fırçasıyla yüzümüzü köpürte köpürte yıkıyoruz
2 adet çilek
7 8 tane çileğin ucundaki yeşil sapı :)
yarım muz
1 bepanthen bimeks ampul
1 yemek kaşığı limon suyu
yarım patates
aldığı kadar kil
hepsini rondoda bi güzel karıştırıp hafif sulu hamur kıvamına getiritoruz isteğe göre e vitamini a vitamini yada gül suyuda ekleyebilirsiniz
hazırladığımız karışımı yüzümüze sürüp yarım saat bekletip ovarak çıkartıyoruz ılık suyla yıkıyoruz
veeee tata
ardından ben kakao yağıyla nemlendiriyorum ama bu aktarlardan alınan doğal olmayan yağlardan kullanmayın bence eczaneden alın ve saf olsun kakao yağı zaten krem kıvamında isteyen olursa doğal gece kremi yapımı ve günlük nemlendirici krem yapımınıda anlatabilirim ben 28 yaşındayım 2 3 senedir süreklı dogal krem kullanıorum ve çok faydalı bence herkez 17 18 yaşında göründüğümü söylüyo bende şımarıyorum
kozmetiğe o kadar para vermeye gerek yok nokta bitti 

2 adet çilek
7 8 tane çileğin ucundaki yeşil sapı :)
yarım muz
1 bepanthen bimeks ampul
1 yemek kaşığı limon suyu
yarım patates
aldığı kadar kil
hepsini rondoda bi güzel karıştırıp hafif sulu hamur kıvamına getiritoruz isteğe göre e vitamini a vitamini yada gül suyuda ekleyebilirsiniz
hazırladığımız karışımı yüzümüze sürüp yarım saat bekletip ovarak çıkartıyoruz ılık suyla yıkıyoruz

ardından ben kakao yağıyla nemlendiriyorum ama bu aktarlardan alınan doğal olmayan yağlardan kullanmayın bence eczaneden alın ve saf olsun kakao yağı zaten krem kıvamında isteyen olursa doğal gece kremi yapımı ve günlük nemlendirici krem yapımınıda anlatabilirim ben 28 yaşındayım 2 3 senedir süreklı dogal krem kullanıorum ve çok faydalı bence herkez 17 18 yaşında göründüğümü söylüyo bende şımarıyorum