sonunda ameliyatımı oldum ve evdeyim :)

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
selam arkadaşlar cuma günü ameliyatımı oldum,12 degrm 2 buçkta çıktm.kaszarıi altına 275 cc high profil yuvarlak silikon konuldu.ağrıyla uyanmadım,sadec üşüme ve mide bulantısyla uyandım.çok kustum,anestezinn yan etkileri işte...bugun 10 da evme geldim.şuan allaha şükredyrm,en zor kısmı geride kaldı.bundan snra hzla iileşmeyi ve normal hayata dönebilmeyi bekliycem.ağrılarım ve gerginliğim var ama geçiceğine inanıyrm.keyfni sürüceğim günler gelicek inş.hepinize destekleriniz için teşekkrler...hihoyyyt

gecmiş olsun canım.. işin zor kısmını atlatmışsın.. bi kac haftayı da atlattıktan sanra keyfini cıkarmaya baslarsın opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım,özellikle yataktan kalkışlarda dikkat et,yardım al, yataktan kalkarken kollarını kullanma ilk bi hafta....

teşekkrler nisancım öle yamaya çalışıyorum.bu arılar nezaman geçr ? yürürken bile kambur gıdım gıdım yürüyebiliyrm.

bende öyleydim hatta ağrıdan çok gerginlik vardı dikişlerim çok geriliyodu gün geçtikçe iyi olcaksın merak etme bir hafta sonra tam düzelmiş olcaksın inş:)))

hepinize teşşekkr edrm arkaşlar ii dileklerinz için.biranönce iyileşmek için dua edyrm.szdende dua beklyrm.öpyrm...

saol canm.evt bugun dahada iiyim.:) doktorum bayan eser aydoğdu.4 milyara maloldu.dikleştrme artı büyütme oldu.kliniği bağdat cad. amadelta hospitalda ameiyatlarını yapıyor.büyüklüğü 275 cc high profil yuvarlak kondu.yani öle çook büyük bi meme olmadı ama dolgun ve iri sayılablr.bu biraz terch meselesi.doktrm daha büyüğünü denemiş ama çook yapay ve çrkn durmuş.şuan bantlar var dikişlern üzernde net bi görüntm yok ama güzel olduğnu düşünyrm.:) başka sorun varsa yazarm canm.sendemi olucaksın?

güle güle kullan canım ben birtek şu durumu anlamıyorum hani ameliyat sırasında denedim doğal durmadı diyor ya doktorlar nasıl oluyor birkaç kutu ve boy silikon alıyorlar olmayanı tekrar yerine mi koyuyorlar birçok arkadaşta aynı şeyleri duydum buda beni kötü etkiliyor. Sence haksızmıyım bu durum bölemidir sencede

Birde yuvarlak silikonda çok güzel duruyor kendini iyi hissettiğinde lütfen resim gönder bana olur mu:))

ben özelden yazamam daha 50 msj doldurmadığım için sen muallai hotmail.com

adresine gönderebilirsin.

canım o dediğin ameliyatta deneme olayını bende blmyrm ve bende merak edyrm nasıl oluyor.:)açıkçası srmak aklıma gelmedi doktra.buarada yuvarlak silkon manyak güzel duruo,hçbizamn damla düşünmedm zaten.zevk meselesi işte.öpyrm seni.

canım o dediğin ameliyatta deneme olayını bende blmyrm ve bende merak edyrm nasıl oluyor.:)açıkçası srmak aklıma gelmedi doktra.buarada yuvarlak silkon manyak güzel duruo,hçbizamn damla düşünmedm zaten.zevk meselesi işte.öpyrm seni.

canim ya sen nasil oldun aramizda iki gün vardi yanilmiyorsam sen cuma bn pazar olmuştuk ameliyatlari benim sürekli sırt üstü yatmaktn snırım sırtım,omuzlrım kürek kemiklerimde ağrı var sen nasıl hissediyorsuneyvahedigeldismile

zeynocum.ben nasılım inan bende bilmyrm.çnkü bi ağrı sızı geçiyr çok ii hssedyrm.bi tekrr başlıyr ağrılar sıkıntılar.ama şu kesn iiye gdiyrm.kollarımı kullanma konusunda olsun uyumakta olsun.çnkü ben hç uyuyamıodum sırt üstü uyuyamm ben.hep yüzüstü.artk alştım.sırt ağrılarım geçti.bak gör iki gn sonra sen dahada ii olcaksın.gerçi senn kasaltı ama hergeçen gün ii olcaksın inş. çok öpyrm seni moralini yüksek tt.

zeynocum.ben nasılım inan bende bilmyrm.çnkü bi ağrı sızı geçiyr çok ii hssedyrm.bi tekrr başlıyr ağrılar sıkıntılar.ama şu kesn iiye gdiyrm.kollarımı kullanma konusunda olsun uyumakta olsun.çnkü ben hç uyuyamıodum sırt üstü uyuyamm ben.hep yüzüstü.artk alştım.sırt ağrılarım geçti.bak gör iki gn sonra sen dahada ii olcaksın.gerçi senn kasaltı ama hergeçen gün ii olcaksın inş. çok öpyrm seni moralini yüksek tt.

inş cnm ya uyku konusunu hiç sorma bende sırt üstü yatamıyorum hiç yüzüstü yatabileceğim günleri sabırsızlıkla beklemekteyim kollarımda sorun yok rahat hareket ettirebiliyorum fakat bu sırt ve kürek kemiklerinin ağrısı mahvetti beni

ben 1 ay dolduktan sonra yüzüstü yattığumda protezleri hissetmiştim sanki göğüs kısmında iki tane taş stünde uyuyodum, hep öyle kalcak sanıp çk üzülmüştüm ama şimdi hissetmek şöyle dursun daha da rahat sanki hava yastığı üstünde gbym :p:eek:

biraz sabır hepsi geçiyo

kızlar ameliyat sırasında doktorun denediği , silikonun kendisi değil. sizer onlar .denemek için sadece.

X