• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda ameliyat oldum

evet sonunda dün meme protez ameliyatımı oldum.şimdi bana takılan bu ameliyat sütyeni çok sıkıyor ya böyle mi olmalı uff çok rahatsız edici bikaç gün hiç çıkarmayacağım herhalde bu sütyeni,dren de yok bende.??
Slm geçmiş olsun,benimde mayısta ameliyat im var 450 cc takilcak, nasıl geçti sizinki

Slm geçmiş olsun,benimde mayısta ameliyat im var 450 cc takilcak, nasıl geçti sizinki

güzel geçmiş ameliyatım ama bünyem baya zayıf benim , ameliyat günü boğazım acıyordu ameliyattan sonra daha beter oldu öksürük başladı ağrıdan öksüremiyordum bile, sonra 1 gün narkozdan birşey yiyemedim sürekli kustum sonraki gün narkozu attım ama aşırı ağrım vardı desteksiz kalkamıyordum ,gerçi hala kalkamıyorum :KK48:1 gün sonra da grip oldum her hapşurmada göğsün kasılıyor:KK53: bugün 5.günüm hala kol hareketlerim kısıtlı ama ağrım baya azaldı biraz öncede banyo yaptım göğüslerimi gördüm herşeyi unuttum :KK55::KK45::KK48:inşallah ilerleyen zamanlarda bi sorun çıkmaz ..
Bir de 300cc iyi durmuş vücuduma sanki ya 450 bana çok büyük olurdu galiba umarım size uyar..

Back
X