- 3 Ocak 2021
- 3.410
- 1.051
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
Merhaba kızlar iki buçuk senelik evliyim ilk gebeliğim boş gebelik oldu ikinci gebeliğimde kalbi durdu bebeğimin ondan sonra genetik test yaptırdık sadece ikigenimde pıhtılaşma çıktı doktorum risksiz ama gebe kalınca iğne kullanirsin dedi hatta eşim de sperm testi DNA hasarı testi hepsinden yaptı bı sorun çıkmadı onda biraz ara verdik kurtajdan sonra üç ay kadar 3.defa gebe kaldım ama kimyasal oldu geçen haziran ayında sonra Eylül ayı sonu gibi tekrar kimyasal bıde bu hafta kimyasal yaşadım kimyasallarımda 3 etti toplamda 5 kayıp yani kimyasalida sayarsak.doktor biseyin yok diyor rahim filmine gerek yok diyor tüplerin açık olmasa döllenme olmaz diyor.buralarda gezinirken geç yumurtlama olması kimyasala sebebiyet veriyomus dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hep gec
Yumurtlama görüyorum son bir senedir ovalusyon takibi yapıyorum adetlerim bana göre duzensizdi ki doktorum bu senin düzenin diyor 33 35 günde bir adet oluyorum ama olurum mutlaka yani yumurta kalitesi için de yapmadığım kalmadı anlam veremiyorum...Sizce sebep bu mu?Yaza kadar sağlıklı gebeliğim olmazsa tüp düşünmeye basladik
Yumurtlama görüyorum son bir senedir ovalusyon takibi yapıyorum adetlerim bana göre duzensizdi ki doktorum bu senin düzenin diyor 33 35 günde bir adet oluyorum ama olurum mutlaka yani yumurta kalitesi için de yapmadığım kalmadı anlam veremiyorum...Sizce sebep bu mu?Yaza kadar sağlıklı gebeliğim olmazsa tüp düşünmeye basladik