Gebeliğe Hazırlık Sonucuma bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Matmazeell

Annesiz annelik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
2.936
3.976
63
Hamile kalmak istiyorum bugün adetim 3.günü değerlerim nasıl? Doktor pazartesi bakarım dediği için size soruyorum

Hormon sonuçlarıda yazıyor içinde fsh lh e2 prolaktin
hamile olup olmadığını anlayabilmek için kandaki beta hcg hormonunun değerlerine bakılır.Ya ben nettende araştırdım senin durumunu belki hamilelik bilmediğimiz isimden anlaşılır diye ama beta hcgden başka isimde kullanılmıyomuş ki ..Yani ne hamilesin diyebiliyorum ne de hamile değilsin.Hormon değerini göremedim bi türlü

Siz yanlış anlamışsınız ben hamile miyim değil miyim onu sormadım hamile kalmak istiyorum bu hormon değerlerimle hamile kalabilir miyim diye sordum

Orda lh e2 tsh fsh sonuçları var onları sordum iyi mi diye :))

Sonuclarınız güzel bence bende yaptırdım adetliyken benim gah 5.5 lh 10.5 çıktı normalde pcodan şüpheleniliyormus 2 3 katı olunca değer ama doktor vajinal muayenede bunu görmediğini söyledi sizin değerleriniz olması gerektiği gibi Rabbim nasip ederse neden bebeğiniz olmasın

Siz yanlış anlamışsınız ben hamile miyim değil miyim onu sormadım hamile kalmak istiyorum bu hormon değerlerimle hamile kalabilir miyim diye sordum
haaaaaaa ayn yanlş anlamışım yaa bnde belki güzel bişiler derim diye araştrdm neyse ünşAllah hamiş olursun bnde istiyorum Allah ikimizede nasip etsin

1 kere nasip oldu 2 aylıkken kaybettim şimdi çok stresliyim. Inşallah sizede nasip eder isteyen herkese nasip eder inşallah

haaaaaaa ayn yanlş anlamışım yaa bnde belki güzel bişiler derim diye araştrdm neyse ünşAllah hamiş olursun bnde istiyorum Allah ikimizede nasip etsin
Vaktinizden ayırıp araştırdığınız için Allah razı olsun Rabbim sizede banada tez zamanda sağlıklı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bildiğim kadarıyla baktım, değerlerin gayet güzel canım, hayırlı haberlerle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…