- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Matmazeell
- #1
Hamile kalmak istiyorum bugün adetim 3.günü değerlerim nasıl? Doktor pazartesi bakarım dediği için size soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testHamile kalmak istiyorum bugün adetim 3.günü değerlerim nasıl? Doktor pazartesi bakarım dediği için size soruyorum
Eki Görüntüle 2570202
kan test sonucu değilmiii buuHamile kalmak istiyorum bugün adetim 3.günü değerlerim nasıl? Doktor pazartesi bakarım dediği için size soruyorum
Eki Görüntüle 2570202
Hormon sonuçlarıda yazıyor içinde fsh lh e2 prolaktinkan test
kan test sonucu değilmiii buu
hamile olup olmadığını anlayabilmek için kandaki beta hcg hormonunun değerlerine bakılır.Ya ben nettende araştırdım senin durumunu belki hamilelik bilmediğimiz isimden anlaşılır diye ama beta hcgden başka isimde kullanılmıyomuş ki ..Yani ne hamilesin diyebiliyorum ne de hamile değilsin.Hormon değerini göremedim bi türlüHormon sonuçlarıda yazıyor içinde fsh lh e2 prolaktin
Siz yanlış anlamışsınız ben hamile miyim değil miyim onu sormadım hamile kalmak istiyorum bu hormon değerlerimle hamile kalabilir miyim diye sordumhamile olup olmadığını anlayabilmek için kandaki beta hcg hormonunun değerlerine bakılır.Ya ben nettende araştırdım senin durumunu belki hamilelik bilmediğimiz isimden anlaşılır diye ama beta hcgden başka isimde kullanılmıyomuş ki ..Yani ne hamilesin diyebiliyorum ne de hamile değilsin.Hormon değerini göremedim bi türlü![]()
Orda lh e2 tsh fsh sonuçları var onları sordum iyi mi diye :))hamile olup olmadığını anlayabilmek için kandaki beta hcg hormonunun değerlerine bakılır.Ya ben nettende araştırdım senin durumunu belki hamilelik bilmediğimiz isimden anlaşılır diye ama beta hcgden başka isimde kullanılmıyomuş ki ..Yani ne hamilesin diyebiliyorum ne de hamile değilsin.Hormon değerini göremedim bi türlü![]()
haaaaaaaSiz yanlış anlamışsınız ben hamile miyim değil miyim onu sormadım hamile kalmak istiyorum bu hormon değerlerimle hamile kalabilir miyim diye sordum![]()
1 kere nasip oldu 2 aylıkken kaybettim şimdi çok stresliyim. Inşallah sizede nasip eder isteyen herkese nasip eder inşallahSonuclarınız güzel bence bende yaptırdım adetliyken benim gah 5.5 lh 10.5 çıktı normalde pcodan şüpheleniliyormus 2 3 katı olunca değer ama doktor vajinal muayenede bunu görmediğini söyledi sizin değerleriniz olması gerektiği gibi Rabbim nasip ederse neden bebeğiniz olmasın![]()
Vaktinizden ayırıp araştırdığınız için Allah razı olsunhaaaaaaaayn yanlş anlamışım yaa bnde belki güzel bişiler derim diye araştrdm
neyse ünşAllah hamiş olursun bnde istiyorum Allah ikimizede nasip etsin
![]()
Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbildiğim kadarıyla baktım, değerlerin gayet güzel canım, hayırlı haberlerle insallah![]()
amin insallah. bende zorlu yollardan geçtim, 3. aşılamada oldu allaha sükür. rabbim kimseye aratmasın insallahÇok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah♥