Tabiki doktor en dogru yorumu yapar ben bildigim sekilde soyledim.Ama varsada sorun etme cogu kadında var bu durum .Benimde 4 yil olmadı gebelik sonrasinda hamile kalmistim
Arkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten
Arkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten
Etiketledim seni anlayabiliyorum durumunu bizler icin imkansiz gibi bisey cunku normal yoldan olmasi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsin cok sevindim bizlerede dua et
Arkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten Eki Görüntüle 2288692
Etiketledim seni anlayabiliyorum durumunu bizler icin imkansiz gibi bisey cunku normal yoldan olmasi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsin cok sevindim bizlerede dua et