Gebeliğe Hazırlık Sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Bilgisi olan bişi söyleyeblir mi 1.5 yıldır gebelik istiyorum

Eklentiler

• D8967F07-4B28-4BA4-9C8A-13632A1FD256.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 101
Tabiki doktor en dogru yorumu yapar ben bildigim sekilde soyledim.Ama varsada sorun etme cogu kadında var bu durum .Benimde 4 yil olmadı gebelik sonrasinda hamile kalmistim

Arkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten
Eveeet hamilesiiin hemde eşi azospermi olup benm esimde azolu tüp bebek tedavisindeyiz. Lutfen bu haberini "eşi azospermi olanlar gelin dertleselim" topigine yazarmisin? (Insallah topigin adini dogru yazmisimdr

Eveeet hamilesiiin hemde eşi azospermi olup benm esimde azolu tüp bebek tedavisindeyiz. Lutfen bu haberini "eşi azospermi olanlar gelin dertleselim" topigine yazarmisin? (Insallah topigin adini dogru yazmisimdr
Gerçekten şoktayım şu an elim ayağım karıştı resmen nasıl olur anlayamadım teşekkür ederim bulmaya çalışcam

Maşallah sağlıkla gelsin inşalllah bebeğin Rabbime güçlük yok iste

Etiketledim seni anlayabiliyorum durumunu bizler icin imkansiz gibi bisey cunku normal yoldan olmasi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsin cok sevindim bizlerede dua et
İnşallah canım ama hala içimde korku var kimyasal mı acaba diyorum şimdi de inanmakta zorluk yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…