Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya 5 mm dediği ne oluyor acabaPolikistik over gözlenmiş anladigim kadariyla
folikul kistleri yani buyumeyen kucuk yumurta oluyor onlar.Bendede var polikistik görunumu.Doktorun aciklama yapmadımi usg sonucunun?Hadi ya 5 mm dediği ne oluyor acaba
Yeni çektirdim ultrasonu doktora hafta içi göstericemfolikul kistleri yani buyumeyen kucuk yumurta oluyor onlar.Bendede var polikistik görunumu.Doktorun aciklama yapmadımi usg sonucunun?
Eveeet hamilesiiinArkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten
Gerçekten şoktayım şu an elim ayağım karıştı resmen nasıl olur anlayamadımEveeet hamilesiiinhemde eşi azospermi olup
benm esimde azolu tüp bebek tedavisindeyiz. Lutfen bu haberini "eşi azospermi olanlar gelin dertleselim" topigine yazarmisin? (Insallah topigin adini dogru yazmisimdr
![]()
Etiketledim seniGerçekten şoktayım şu an elim ayağım karıştı resmen nasıl olur anlayamadımteşekkür ederim bulmaya çalışcam
![]()
Maşallah sağlıkla gelsin inşalllah bebeğin Rabbime güçlük yok isteArkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten Eki Görüntüle 2288692
Gerçekten yok O istedikten sonra oluyo her şey bir ay daha durup tüp bebeğe başlayacaktık artıkMaşallah sağlıkla gelsin inşalllah bebeğin Rabbime güçlük yok iste
İnşallah canım ama hala içimde korku var kimyasal mı acaba diyorum şimdi de inanmakta zorluk yaşıyorumEtiketledim senianlayabiliyorum durumunu bizler icin imkansiz gibi bisey cunku normal yoldan olmasi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsin cok sevindim bizlerede dua et
![]()