Gebeliğe Hazırlık Sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Bilgisi olan bişi söyleyeblir mi 1.5 yıldır gebelik istiyorum

Eklentiler

• D8967F07-4B28-4BA4-9C8A-13632A1FD256.jpeg
    D8967F07-4B28-4BA4-9C8A-13632A1FD256.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 101
Tabiki doktor en dogru yorumu yapar ben bildigim sekilde soyledim.Ama varsada sorun etme cogu kadında var bu durum .Benimde 4 yil olmadı gebelik sonrasinda hamile kalmistim

Arkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten
Eveeet hamilesiiin😁 hemde eşi azospermi olup😊 benm esimde azolu tüp bebek tedavisindeyiz. Lutfen bu haberini "eşi azospermi olanlar gelin dertleselim" topigine yazarmisin? (Insallah topigin adini dogru yazmisimdr 😂

Eveeet hamilesiiin😁 hemde eşi azospermi olup😊 benm esimde azolu tüp bebek tedavisindeyiz. Lutfen bu haberini "eşi azospermi olanlar gelin dertleselim" topigine yazarmisin? (Insallah topigin adini dogru yazmisimdr 😂
Gerçekten şoktayım şu an elim ayağım karıştı resmen nasıl olur anlayamadım 😌😌 teşekkür ederim bulmaya çalışcam 😌

Arkadaşlar merhaba doğru yere mi yazdım bilmiyorum çok heyecanlandım eşime azospermi teşhisi koydular ama ben bu ay 1 hafta geciktim ve test sonucumla şok oldum sizce de gebe miyim ne yapacağımı bilemedim gerçekten Eki Görüntüle 2288692
Maşallah sağlıkla gelsin inşalllah bebeğin Rabbime güçlük yok iste

Etiketledim seni 😊 anlayabiliyorum durumunu bizler icin imkansiz gibi bisey cunku normal yoldan olmasi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsin cok sevindim bizlerede dua et 😍
İnşallah canım ama hala içimde korku var kimyasal mı acaba diyorum şimdi de inanmakta zorluk yaşıyorum 😞

Back