Gebeliğe Hazırlık Sonucum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asel Asaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
11
3
1
26
Merhabalar adet günüme 4gün var Ama kan testi yaptırdım sonucum 13.96 doktor gebelik var dedi ama aklımda bir soru işareti kaldı acaba mı diye yaşayan varmı bu durumu erken gebelik dediler

Son düzenleme:
Merhabalar adet günüme 4gün vardı filme gircektim ama öncesinde gebelik testi yaptırmak istedim sonuç 3,9 yazıyo
Daha önceki aylarda 2defa yapmıştım test kan tahlili yani onlarda sonuç 0,5 ti birimde 1,1di
Sizce 3,9 olabilir mi gebelik yaşayanınız varmı
2 gun sonra tekrarlayin o zman net sonuc belli Olur

Merhabalar adet günüme 4gün vardı filme gircektim ama öncesinde gebelik testi yaptırmak istedim sonuç 3,9 yazıyo
Daha önceki aylarda 2defa yapmıştım test kan tahlili yani onlarda sonuç 0,5 ti birimde 1,1di
Sizce 3,9 olabilir mi gebelik yaşayanınız varmı
Canım aynısını yaşadım benimde 3.8 di ama adet oldum . Moralini bozmak istemem ama kendini şartlandırma sakın . İnşallah hamilesindir

Canım aynısını yaşadım benimde 3.8 di ama adet oldum . Moralini bozmak istemem ama kendini şartlandırma sakın . İnşallah hamilesindir
Bugün adet olmam gerekiyo normalde ama şimdilik bişey yok ümitliyim her adetimden 2 3gün önce sancılanırdım ama olmadı hiç Bugün de yok vallahi ümidim var inşallah lütfen dua edin
İnşallah en kısa zamanda sizin de hayırlı Salih sağlıklı bir evladınız olur 🤲🏻☺️

Çok üzgünüm yumurta çatlamasına rağmen olmadı bu ayda doktora gitmiştim yumurtlamışsın dedi denedik ama olmadı hayırlı değilmiş yine gidicem eşim muayene olcak bu sefer de imdada bişey yok demişti ama 🤷🏻‍♀️😔

Çok üzgünüm yumurta çatlamasına rağmen olmadı bu ayda doktora gitmiştim yumurtlamışsın dedi denedik ama olmadı hayırlı değilmiş yine gidicem eşim muayene olcak bu sefer de imdada bişey yok demişti ama 🤷🏻‍♀️😔
Hayırlısı olsun canım. Üzülme Allah’ın bildiği birşey vardır mutlaka. Dua et 🤲

Back