- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
ne bileyim nette oyle seyler yazinca korktum yani. allah anali babali buyutsun. sonuc beklerken kafa binbir utlru hikayeyle doluyo yani.canım ya nerdeeeen ne cıkarmıssın...netten oyle snuclara felan bakılmaz....ne alaka yanı tumor felan??? kendını nıye buna ınandırdınkı ???? pkoyu yasayan bu hormonları tavan yapan vede bebek sahıbı olan mılyonlarca ınsan var
pko nekı ALLAH aşkına
bu arada o ınsanlardan bırıde benım.....hıç beklemeden kızım oldu hem pko hem 6,5 cm kıstle....
insallah. doktor da bisey soylemedi ya belki ondan bu tedirginligim. sonucu beklicem artik yapcak baska biseyim yokNetteki her sey cikmis olsaydi hepimiz ya kanserdik ya da coktan ölmüştük..
Boyle durumlarda netten araştırma yapmamak lazim. Doktorunuz dogru yonlendirir sizi. Iyi düşünün iyi olsun insallah.
Maalesef bu aralar surekli giremiyorum. Anca gordum yazdim. Oncelikle destegin ve destekleriniz icin sagolun. Sonuclarim cikti. Doktorum korktugumuz hicbirsey yok cok sukur tertemiz cikmis sonucun dedi. Simdi sadece ilac kullaniyorum prolaktin seviyesini dusurmek icinCanım Bende anal fissur (makatta catlak)ameliyati olmadan internette araştırma yapmıştım.inanın o yazılanlar kansere kadar vardı ve ben öyle korktumki anlatamam.ameliyati oldum smdi ne salakmisim diyorum.kendi kendine yorum yapma.iyi düşün iyi olsun.hissiyatim önemli birşey çıkmayacağı yönünde.Allah yardimcin olsun
Cok şükür cnmMaalesef bu aralar surekli giremiyorum. Anca gordum yazdim. Oncelikle destegin ve destekleriniz icin sagolun. Sonuclarim cikti. Doktorum korktugumuz hicbirsey yok cok sukur tertemiz cikmis sonucun dedi. Simdi sadece ilac kullaniyorum prolaktin seviyesini dusurmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?