- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
Merhaba arkadaslar. basindan gecen vardir diye yazayim fikir alayim rahatlarim belki dedim. Okuyanlar vardir konumu bende pko var. 6aydan fazla zamandir tedavi icin doktora gidip geliyorum. Hormon testleri falan da yapiliyor tabi. Ilk hormon testi yapildiginda prolaktin hormon seviyem 52lerde cikti. Sonra bana ilac verildi seviyeyi dusursun diye. Ilaci kullandiktan sonra yapilan hormon testinde prolaktin seviyem 74 civarlarindaydi. Bu testten sonra uzun sure gidemedim sonucu almaya. Neyse yaklasik 1 ay once doktoruma gittim ve ac karnina gelip kan vermemi soyledi.
Kani verdim. Sonucu almaya gitim ve prolaktin seviyem yine 53 civarlarindaydi. Doktorum normalde cok serttir. yani tavir olarak oyledir. bide galiba surekli kadin gormekten bikmis
bana yuzunde cok merhametli bir tavirla hipofiz mr cektirmeliyiz ne yaparsak yapalim prolaktin seviyen dusmemis dedi. 2gun once mr cekildim. tabi bayramdan da kaynakli 20 gun falan sonucu beklemem gerekiyor. (gerci anlamadigim sey bana cd verilmesi ama sonuc icin beklemem) internetten okudum bu tarz durumlarda beynin hipofiz kisminda genelde tumor oluyomus. Son zamanlarda bas agrim da cok vardi. acikcasi ben korkuyorum. eger tumor varsa ameliyat olan hic oldu mu? yada bu korkulcak bi durum mu? inanin mr aletinin icine girmeye bile korktum bide ilacli cekimdi o ignenin koluma girmesinden bile korktum yani. eger tumor varsa ve bebek falan istersem hayati bir tehlikesi var ki?
Kani verdim. Sonucu almaya gitim ve prolaktin seviyem yine 53 civarlarindaydi. Doktorum normalde cok serttir. yani tavir olarak oyledir. bide galiba surekli kadin gormekten bikmis