• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonucu beklemek cok zor

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Merhaba arkadaslar. basindan gecen vardir diye yazayim fikir alayim rahatlarim belki dedim. Okuyanlar vardir konumu bende pko var. 6aydan fazla zamandir tedavi icin doktora gidip geliyorum. Hormon testleri falan da yapiliyor tabi. Ilk hormon testi yapildiginda prolaktin hormon seviyem 52lerde cikti. Sonra bana ilac verildi seviyeyi dusursun diye. Ilaci kullandiktan sonra yapilan hormon testinde prolaktin seviyem 74 civarlarindaydi. Bu testten sonra uzun sure gidemedim sonucu almaya. Neyse yaklasik 1 ay once doktoruma gittim ve ac karnina gelip kan vermemi soyledi.

Kani verdim. Sonucu almaya gitim ve prolaktin seviyem yine 53 civarlarindaydi. Doktorum normalde cok serttir. yani tavir olarak oyledir. bide galiba surekli kadin gormekten bikmis o_O bana yuzunde cok merhametli bir tavirla hipofiz mr cektirmeliyiz ne yaparsak yapalim prolaktin seviyen dusmemis dedi. 2gun once mr cekildim. tabi bayramdan da kaynakli 20 gun falan sonucu beklemem gerekiyor. (gerci anlamadigim sey bana cd verilmesi ama sonuc icin beklemem) internetten okudum bu tarz durumlarda beynin hipofiz kisminda genelde tumor oluyomus. Son zamanlarda bas agrim da cok vardi. acikcasi ben korkuyorum. eger tumor varsa ameliyat olan hic oldu mu? yada bu korkulcak bi durum mu? inanin mr aletinin icine girmeye bile korktum bide ilacli cekimdi o ignenin koluma girmesinden bile korktum yani. eger tumor varsa ve bebek falan istersem hayati bir tehlikesi var ki?

canım ya nerdeeeen ne cıkarmıssın...netten oyle snuclara felan bakılmaz....ne alaka yanı tumor felan??? kendını nıye buna ınandırdınkı ???? pkoyu yasayan bu hormonları tavan yapan vede bebek sahıbı olan mılyonlarca ınsan var
pko nekı ALLAH aşkına
bu arada o ınsanlardan bırıde benım.....hıç beklemeden kızım oldu hem pko hem 6,5 cm kıstle....

canım ya nerdeeeen ne cıkarmıssın...netten oyle snuclara felan bakılmaz....ne alaka yanı tumor felan??? kendını nıye buna ınandırdınkı ???? pkoyu yasayan bu hormonları tavan yapan vede bebek sahıbı olan mılyonlarca ınsan var
pko nekı ALLAH aşkına
bu arada o ınsanlardan bırıde benım.....hıç beklemeden kızım oldu hem pko hem 6,5 cm kıstle....
ne bileyim nette oyle seyler yazinca korktum yani. allah anali babali buyutsun. sonuc beklerken kafa binbir utlru hikayeyle doluyo yani.

Netteki her sey cikmis olsaydi hepimiz ya kanserdik ya da coktan ölmüştük..
Boyle durumlarda netten araştırma yapmamak lazim. Doktorunuz dogru yonlendirir sizi. Iyi düşünün iyi olsun insallah.
insallah. doktor da bisey soylemedi ya belki ondan bu tedirginligim. sonucu beklicem artik yapcak baska biseyim yok

bu tip sorulara netten cevap araştırınca herkes kanser mi oldum diye panikliyo, bence başka şeylerle ilgilenin kanser miyim diye kurmak yerine, nasılsa alıcaksınız sonucu, boşa üzüyosunuz kendinizi

Bende evlenmeden once 5yada6yil dogum kontrol hapi kullanmistim canim prolaktin hormoni yuzunden. Ama her gittigimde yine yuksek cikiyodu. En son 100lerin uzerinde bi sonuc cikinca doktorda benden mr istemisti. Ayni seyleri banada soylemisti. Ama mr sonucu temiz cikmisyi. Sonra bir ara biraktim ben ilac falan kullanmayi. Hamilelikten oncede acaba benim prolaktin ne alemde bi baktirayim diye gitmistim:KK14: sonuc 57 gibi bisey cikmisti. Ben yine ilac falan kullanmamistim. İki aya sonra hamile oldugumu ogrenmistim:KK48:. İnsallah sendende cikmaz biseyler. Kafana takip stres yapma:KK28:

Hiç öyle ordan burdan okuduklarınla kendini yıpratma psikolojoni bozarsın valla sakin ol dur bakalım moralini yüksek tut tümör filan çıkar at bunları aklından düşünme bir sürü bu hastalık olup çocuğu olan var Allahın izniyle senin de olur sakın üzülme :KK19:

Canım sana şöyle diyeyim, benim kafatasımla beynim arasında ufak bir tümör var. Google'a göre beş kere ölmem lazımdı. Ben de bir halt yiyip doktor bakmadan önce google'dan bakmıştım abbboovvv... Halbuki hiçbir şey değil. Sadece büyüyüp büyümediğini kontrol ettik büyümemiş. Takılıyor orada kendi kendine :) Google faydalıdır evet ama doğru kullandığın zaman. İçini ferah tut.

Her zaman net araştırmalarından uzak durmuşumdur. Binbir çeşit yazılar, konuşmalar. Gönlünüzü ferah tutun. Stres yapmayın Pko dediğin şey nedir ki ? Pko olup çevremde çok çocuk sahibi olanı gördüm. Hatta ''Senin asla çocuğun olmaz.'' dedikleri halde hamile kalanları gördüm. Lütfen bu kadar takmayın. Sonuçlardan asla korkmayın moralinizi yüksek tutun.

cok sagolun hanimlar ferahlattiniz. haklisiniz aslinda google a ne yazarsam mutlaka ucu kansere tumore falan degiyo :KK47: surekli giremiyorum bu ara gec cevap yazdigim icin kusura bakmayino_O

Canım Bende anal fissur (makatta catlak)ameliyati olmadan internette araştırma yapmıştım.inanın o yazılanlar kansere kadar vardı ve ben öyle korktumki anlatamam.ameliyati oldum smdi ne salakmisim diyorum.kendi kendine yorum yapma.iyi düşün iyi olsun.hissiyatim önemli birşey çıkmayacağı yönünde.Allah yardimcin olsun

Canım Bende anal fissur (makatta catlak)ameliyati olmadan internette araştırma yapmıştım.inanın o yazılanlar kansere kadar vardı ve ben öyle korktumki anlatamam.ameliyati oldum smdi ne salakmisim diyorum.kendi kendine yorum yapma.iyi düşün iyi olsun.hissiyatim önemli birşey çıkmayacağı yönünde.Allah yardimcin olsun
Maalesef bu aralar surekli giremiyorum. Anca gordum yazdim. Oncelikle destegin ve destekleriniz icin sagolun. Sonuclarim cikti. Doktorum korktugumuz hicbirsey yok cok sukur tertemiz cikmis sonucun dedi. Simdi sadece ilac kullaniyorum prolaktin seviyesini dusurmek icin

Maalesef bu aralar surekli giremiyorum. Anca gordum yazdim. Oncelikle destegin ve destekleriniz icin sagolun. Sonuclarim cikti. Doktorum korktugumuz hicbirsey yok cok sukur tertemiz cikmis sonucun dedi. Simdi sadece ilac kullaniyorum prolaktin seviyesini dusurmek icin
Cok şükür cnm

Back