Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zor 1.yılımız doldu herkes çocuk diye başladı çevre baskısı da çok ayrı bende bu ay dinlenmek istedim Dr bana pco başlangıcı var sende demişti başka Dr gittim oda bana aynısını dedi yumurtalarının takip edilmesi gerekiyor demişti. Peki özel demi devletteki yaptırdınız ne kadar tutuyor ?Teşekkür ederim ben 3.cü aşılamayı bile düşünmüyordum tüp bebeğe gidecektim ama 3.cüyü de yaptıralım dedik. Bence erken değil aşılama da uzun bir süreç sonuçta iğne kullanıyorsunuz yumurtanın büyümesini bekliyorsunuz falan
Devlette yaptırdım ücretsiz.kullanılan ilaçlara rapor çıkıyor 500 falan ayrı para istiyor eczane ilaçlar için. Yani ben iğneyi 2 hafta kullandım yumurta çatlatma iğnesi de kullanılıyor ona da 300 ödedim 1300e falan geldi. Özelde aşılama yapılıyor ultrasona bakarak yapılıyormuş ben öyle duydum. Devlette işlem 2 dakika sürüyor dinlenme süresi oluyor gönderiyorlar.Evet zor 1.yılımız doldu herkes çocuk diye başladı çevre baskısı da çok ayrı bende bu ay dinlenmek istedim Dr bana pco başlangıcı var sende demişti başka Dr gittim oda bana aynısını dedi yumurtalarının takip edilmesi gerekiyor demişti. Peki özel demi devletteki yaptırdınız ne kadar tutuyor ?
Ben özele gitmiştim bana sağlık güvenceni sordular yoksa 15 20 felan tutar dediler 9 gün sürecek dediler bende bu ay bir rahat bırakayım dedim kafamı dünde devlete gittim oda bana adetliyken gel hormon testi vereceksin eşinde gelecek oda ürlojiye dediDevlette yaptırdım ücretsiz.kullanılan ilaçlara rapor çıkıyor 500 falan ayrı para istiyor eczane ilaçlar için. Yani ben iğneyi 2 hafta kullandım yumurta çatlatma iğnesi de kullanılıyor ona da 300 ödedim 1300e falan geldi. Özelde aşılama yapılıyor ultrasona bakarak yapılıyormuş ben öyle duydum. Devlette işlem 2 dakika sürüyor dinlenme süresi oluyor gönderiyorlar.
Devlette süreç şöyle işliyor anlatayım. Adetin 2. Veya 3. Günü gidiyorsunuz size muayene yapılıyor kan veriyorsunuz. Eşiniz ürolojiye sperm örneği veriyor. Sonra onun sonucunu doktorunuza gösteriyorsunuz 1 günde çıkıyor zaten. Sizin doktorunuz 2 günde bir belki günlük çağırıyor. İstenilen seviyeye geldiğinizde aşılama günü veriyor. Ben ilk aşılama klomen ile olmuştu 2ve3.aşılma gonal f ile oldu. Bilkent şehir hastanesinde yapıldı işlemler.Ben özele gitmiştim bana sağlık güvenceni sordular yoksa 15 20 felan tutar dediler 9 gün sürecek dediler bende bu ay bir rahat bırakayım dedim kafamı dünde devlete gittim oda bana adetliyken gel hormon testi vereceksin eşinde gelecek oda ürlojiye dedi
Anladım teşekkür ederim açıklamanız için peki sizin de 1 yıl mı oldu tam olarak ? Birde hamilelik hiçim oluşmadı ?Devlette süreç şöyle işliyor anlatayım. Adetin 2. Veya 3. Günü gidiyorsunuz size muayene yapılıyor kan veriyorsunuz. Eşiniz ürolojiye sperm örneği veriyor. Sonra onun sonucunu doktorunuza gösteriyorsunuz 1 günde çıkıyor zaten. Sizin doktorunuz 2 günde bir belki günlük çağırıyor. İstenilen seviyeye geldiğinizde aşılama günü veriyor. Ben ilk aşılama klomen ile olmuştu 2ve3.aşılma gonal f ile oldu. Bilkent şehir hastanesinde yapıldı işlemler.
11. Günde test yaptım silikçizgi var 14 sonrası kesin diyorlaraşılamayı ne zaman oldunuz çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçtiyse kesin hamilesinizz
Ben 16.günümde yapmıştım inşallah olumlu sonuç alırsınız11. Günde test yaptım silikçizgi var 14 sonrası kesin diyorlar
11 de silik varsa büyük ihtimal hamilesin11. Günde test yaptım silikçizgi var 14 sonrası kesin diyorlar
bu şekilde çıktı11 de silik varsa büyük ihtimal hamilesin
hamilesin bence canımbu şekilde çıktı
Canım belirtilerin var mıydı. Benimde aşılamamın 9. Günü ama tüm belirtilerim kayboldu. Tutmadı diye korkuyorumAşılama olmuştum o mu tuttu hala şüphe kaldı içimde oldu mu olmadı mı diye çok teşekkür ederim
hamilesin bence canım
Belirti olmadı bende kan verdim orada bell olduCanım belirtilerin var mıydı. Benimde aşılamamın 9. Günü ama tüm belirtilerim kayboldu. Tutmadı diye korkuyorum
Hayırlı olsunHala inanamıyorum çünkü çok bekledik çok uğraştık bu sonuca inanamıyorum. Teşekkür ederim
Yaa bende aşılamadan sonra göğüs hassasiyeti vardı . Geçince korktum tutunmadı diye. Demek ki belirti olmadan da oluyor . İnşallah benimde olur canım. Dua eder dua beklerimBelirti olmadı bende kan verdim orada bell oldu
İsteyen herkese Allah nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah dua edeceğim haber bekleyen herkeseYaa bende aşılamadan sonra göğüs hassasiyeti vardı . Geçince korktum tutunmadı diye. Demek ki belirti olmadan da oluyor . İnşallah benimde olur canım. Dua eder dua beklerim
İnş bnm ilk aşılamamİnşallah güzel bir sonuç gelir hayırlısıyla
Benimde göğüslerim çok agrıyorYaa bende aşılamadan sonra göğüs hassasiyeti vardı . Geçince korktum tutunmadı diye. Demek ki belirti olmadan da oluyor . İnşallah benimde olur canım. Dua eder dua beklerim