Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canımHepsi normal gözüküyor
Siz de sonuçlarınızı dert edip şu lafı söyleyen adama çocuk mu vermeyi hedefliyorsunuz? İleride hastalansanız bi şey olsa garantiniz var yani kuma getirmeyeceğine?Neden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım
Tam kan tahlilinin cocuk olmasiyla alakasini cozemedim ben bu arada?Neden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım
Burda görünen Değerlerin gayet normal ama fotoda çıkmayan kısım da değerler oynamış görünüyor o kısmı da atsaydınız keşke
Derdini sen büyütüyorsun canım kendini üzmek yerine sizi kumayla tehdit etmeye çalışan herifi mi boşasanızNeden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım
Hemen atayimBurda görünen Değerlerin gayet normal ama fotoda çıkmayan kısım da değerler oynamış görünüyor o kısmı da atsaydınız keşke
Bu değerler normal çocuk olup olmamasıyla ilgili de değil kadın doğum uzmanına gidin eşiniz de doktora gitsinNeden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım
Sorun eşindeyse ne olacak. O doktora gitti mi hiçNeden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım
5 yıl hiçbir problemi olmayıp çocuğu olmayan arkadaşım var. Herşeyin zamanı var demekki ve ayrıca ben senin yerinde olsam boşardım. Kuma getirmek neya,hadi diyelim çocuk oldu sen hastalandığĵnda da kuma getirirNeden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım
Üzüldüm.. ama attığın sonuçlardan ziyade hormon tahlillerine baktırdın mı adetin 3.günü ya da kocan sperm testi verdi mi?Neden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım
Bana böyle söyleyen adamı boşarım çocuk yapmam kılımı bile kıpırdatmam.Neden ozman 1 senedir çocuğum olmuyo acaba sonucum iyi gözüküyorsa eğer esimin baskısından artık hergun ağlıyorum üstelik çocuk olmasa kuma getircem diyor benim derdim cokk büyük canım