Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için negatif yazınca kafam karıştıDeğer yazan yere bakacaksanız 5 den küçükse negatif yazıyor sizin değer 169 yani pozzitif
Hayırlı olsun beklenen adetiniz geçmiş miydi . Bir de son adet tarihiniz neydi acabaÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için negatif yazınca kafam karıştı
Evet geçti 8 ayın 3 ünde oldum en sonHayırlı olsun beklenen adetiniz geçmiş miydi . Bir de son adet tarihiniz neydi acaba
Uykum geliyor devamlı halsizlik kasıklarımda inanılmaz ağrılar oluyordu gittim cuma günü verdim kan tahlilini pazartesi yarın doktora gidip öğrenecem negatif yazınca kafam ister istemez karıştıMaşallah çok güzel bir değerle öğrenmişsiniz? Belirtileriniz var mıydı varsa nelerdi
Uykum geliyor devamlı halsizlik kasıklarımda inanılmaz ağrılar oluyordu gittim cuma günü verdim kan tahlilini pazartesi yarın doktora gidip öğrenecem negatif yazınca kafam ister istemez karıştı
Pazartesi değeriniz 400 leri bulur büyük ihtimal . O zaman kadar iki güne bir aynı yerde aynı saatte kan vermeyi öneriyor doktorlar 1500 ü geçince kese 3000-4000 lerde bebek ve kalp atışını duyarsınızUykum geliyor devamlı halsizlik kasıklarımda inanılmaz ağrılar oluyordu gittim cuma günü verdim kan tahlilini pazartesi yarın doktora gidip öğrenecem negatif yazınca kafam ister istemez karıştı
Bu sonuçla Kac haftalık hamileyim sizcePazartesi değeriniz 400 leri bulur büyük ihtimal . O zaman kadar iki güne bir aynı yerde aynı saatte kan vermeyi öneriyor doktorlar 1500 ü geçince kese 3000-4000 lerde bebek ve kalp atışını duyarsınız
5 hafta 1 günlük hamilesiniz happy mom uygulamasını indirebilirsinizBu sonuçla Kac haftalık hamileyim sizce
5 hafta 1 günlük hamilesiniz happy mom uygulamasını i
Çok teşekkür ederim yarına kadar nasıl geçer diyordum ama okadar güzel aydınlattınızki için rahatladı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin5 hafta 1 günlük hamilesiniz happy mom uygulamasını indirebilirsiniz