- 6 Temmuz 2015
- 97
- 62
- 88
- Konu Sahibi Beatrice535
-
Ne güzel Allah bağışlasın darısı bizlerin de başına inşallah ovulasyon testine devam ediyorum ben de inşallah yumurtlama olur bu ay çünkü ilaç içmiyorum artık belki yeterli seviyeye gelmez bileBende klomen ve catlatma iğnesi kullandım 2 kere 2side olmadı ara verdik 4 ay sonra ovulasyon testi kullandim hamile kaldım
Allah razi olsun inşallahNe güzel Allah bağışlasın darısı bizlerin de başına inşallah ovulasyon testine devam ediyorum ben de inşallah yumurtlama olur bu ay çünkü ilaç içmiyorum artık belki yeterli seviyeye gelmez bile
Çok sağ ol canım inşallah tez zamanda güzel haberler alırız birbirimizden yıpratıcı bir durumevet stres cok etkiliyor en zoru da gorevmis gibi o gunleren koyu oldugu gun olsun ertrsi gun test yapin siliklesmeye basladi mi bakin o gunde olsun bence zaten en koyu ve siliklestigi gunle beraber 3 gun toplamda ust uste iliski sansi arttiriyor diyorlar.. ama sperm kalitesi iyiyse gun asiri iliski de olabilir cunku 72 saate kadar canli kalabiliyor
bilmem mi 3 yildir neler cekiyorumİster istemez aklıma geliyor günde kaç kez hem de doktor da stres mı yapıyorsun dedi hemen kontrole gittiğimde ama sakinliğimi koruyamıyorum, olmayınca panikledim ilk aylarda çok rahattım zaman geçtikçe moral bozukluğum artıyor , çok zor bir süreç plan yapma deniyor sanki yukarıdan
Kesinlikle benim de ilk gebelikte hiç ihtimal vermiyordum arka arkaya 3 test yapmıştım emin olmak için o zaman biraz toyluk vardı mutlu bile olmamıştım şimdi çift çizgiyi görsem eminim çok çok mutlu olurum ama benim ve bizim de küçük imtihanimiz galibabilmem mi 3 yildir neler cekiyorumklomen tup bebek en son doktor rahim filmi mi ceksek diyordu cunku testlerim de hormonlar da normal cikmisti neden olmuyor diye diye kafayi yiyecektim ki megerse melegim gelmis ama hem stres hem ihtimal vermemem yuzunden dusuk oldu. Simdi artik akisina biraktim esime bile soylemeden ovulasyon testi yapiyorum ki strese girmesin o bile etkiliyor cunku az aglamadim doktor karsisinda ama simdi zamani var diyorum cunku bebisler surpriz yapmayi seviyor
İnşallah arkadaşım ikinci ayında hamile kaldı ama bende işe yaramadı umarım sizde yararBende bu ay klomen kullandım. İlk kez insAllah ise yarar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?