Gebeliğe Hazırlık Sonuçsuz klomen tedavisi 😬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beatrice535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
97
62
88
İyi akşamlar arkadaşlar bir yıldır çocuk düşünüyoruz 3 ay önce doktora gittiğimde pko dedi yumurtam yumurtlama gününde yeterli büyüklüğe ulaşmamış önce adet düzenleyici daha sonra hemen klomene başladık 3 ay kullan sonra rahim filmi çekelim dedi bu ay 3 aylık sürem doldu ve yine gebelik oluşmadı moralim çok bozuldu, rahim filmi çektirmek ya da onu da yapıp hala olmamasından da korkuyor olabilirim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu bu arada yaklaşık 2 yıl önce bir gebelik yaşadım ama kalp atışı olmadığı için alındı .

Son düzenleme:
klomen kullanirken yumurta gerekli buyukluge mi ulasmadi catlatma ignesi icin dogru mu anladim acaba

Yok klomen kullanırken büyüdü bir tane yumurta çatladı da ovulasyon testi de yaptım çünkü ama gebelik oluşmadı

ben 6 ay klomen tedavisi gordum olmadi her ay agliyordum moralim bozuluyordu sonra tup bebek denedik olmadi 6 ay ara verip tekrar klomen ve catlatma ignesi sonucsuz kaldi artik umudumu yitirmistim ovuslasyon testi kullaniyordum 3 ay ovulasyin testiyle gecti artik ihtumal.bile vermiyordum ki o ay hamile kalmisim ama farketmedigimden ve kendimi cok yordugumdan 2 ay once dusukle sonuclandi simdi tekrar ovulasyon testiyle denemelere devam ediyorum.. Rabbim ol demeden olmaz umudunuzu kaybetmeyin pes etmeyin herseyin zamani var

İnşallah hamile olup bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz. O kadar zor bir süreç ki ovulasyon testinde yumurtlamayi görüyorum seviniyorum belki bu ay olacak diye sonra adetim geliyor yine hüsran yine hüsran 11 aydır heveslenip olmamasından çok yoruldum, hemen paniğe kapılıyorum vakit geçiyor diye kendime kızıyorum kürtajdan sonra daha az korunsaydim diye burada kimse kimseyi tanimiyor dualarımızı eksik etmeyelim her gece benim durumumda olanlara yardım et diyorum inşallah mutlu haberler alalım hepimiz

ben ne zamanki ovulasyon en koyu cikiyor o gun birlikte olup birakiyordum meger siliklesmeye basladiginda catladigini gosteriyormus ve sonraki 3 gun olmaliymis yani siliklesince birakmayin ben oyle hamile kalmistim 1 gun sonra siliklesince nasilsa olmayacak kacirdim demistim meger o zaman hamile kalmisim ALLAHIM insallah nasip edecek yeterki sabir ve dua rabbim hepimizin gonlune gore versin en beklemedigimiz anda gelecek meleklerimiz surpriz yapacak insallah

Bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım 2 kere 2side olmadı ara verdik 4 ay sonra ovulasyon testi kullandim hamile kaldım

Evet onu biliyordum ama kafamı karıştıran bir nokta var koyu çıktığı zirve ebru abla( test aldığım kişi) 3 ya da 4 gün her gün ilişki olsun diyor ama doktor bize gün aşırı dedi ne yapacağımı şaşırdım

Bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım 2 kere 2side olmadı ara verdik 4 ay sonra ovulasyon testi kullandim hamile kaldım
Ne güzel Allah bağışlasın darısı bizlerin de başına inşallah ovulasyon testine devam ediyorum ben de inşallah yumurtlama olur bu ay çünkü ilaç içmiyorum artık belki yeterli seviyeye gelmez bile

Ne güzel Allah bağışlasın darısı bizlerin de başına inşallah ovulasyon testine devam ediyorum ben de inşallah yumurtlama olur bu ay çünkü ilaç içmiyorum artık belki yeterli seviyeye gelmez bile
Allah razi olsun inşallah
Inşallah nasip olur sanada ama fazla kafana takma akışına bırak gerçekten kafaya takinca kendini sartlayinca olmuyo

evet stres cok etkiliyor en zoru da gorevmis gibi o gunler en koyu oldugu gun olsun ertrsi gun test yapin siliklesmeye basladi mi bakin o gunde olsun bence ve bir sonraki gun zaten en koyu ve siliklestigi gunle beraber 3 gun toplamda ust uste iliski sansi arttiriyor diyorlar.. ama sperm kalitesi iyiyse gun asiri iliski de olabilir cunku spermler 72 saate kadar canli kalabiliyor

İster istemez aklıma geliyor günde kaç kez hem de doktor da stres mı yapıyorsun dedi hemen kontrole gittiğimde ama sakinliğimi koruyamıyorum, olmayınca panikledim ilk aylarda çok rahattım zaman geçtikçe moral bozukluğum artıyor , çok zor bir süreç plan yapma deniyor sanki yukarıdan

Çok sağ ol canım inşallah tez zamanda güzel haberler alırız birbirimizden yıpratıcı bir durum

bilmem mi 3 yildir neler cekiyorum klomen tup bebek en son doktor rahim filmi mi ceksek diyordu cunku testlerim de hormonlar da normal cikmisti neden olmuyor diye diye kafayi yiyecektim ki megerse melegim gelmis ama hem stres hem ihtimal vermemem yuzunden dusuk oldu. Simdi artik akisina biraktim esime bile soylemeden ovulasyon testi yapiyorum ki strese girmesin o bile etkiliyor cunku az aglamadim doktor karsisinda ama simdi zamani var diyorum cunku bebisler surpriz yapmayi seviyor

Kesinlikle benim de ilk gebelikte hiç ihtimal vermiyordum arka arkaya 3 test yapmıştım emin olmak için o zaman biraz toyluk vardı mutlu bile olmamıştım şimdi çift çizgiyi görsem eminim çok çok mutlu olurum ama benim ve bizim de küçük imtihanimiz galiba

Bende bu ay klomen kullandım. İlk kez insAllah ise yarar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…