bugün olmadığım için gittim adet değilimTestleri adetin 3. Gunu yaptirdiysaniz gayet duzgun gozukuuorlar.
Son reglin uzerinden ne kadar gecti ki.bugün olmadığım için gittim adet değilim
23 nisan da oldum en sonSon reglin uzerinden ne kadar gecti ki.
O zaman doktorunla gorusmen daha dogru canim. Cunku genelde bu testler reglin 3. Gunu yapiliyor.23 nisan da oldum en son
ben mart ayında ultrason çekldğimde her iki yumurtalıktada milimetrik dizimli folikül kistler vrdı adet sökücü verdi oldum sonraki iki kendim oldum ama mayısta yine olmadım şimdi gittim işte istediDoktorunuz neyden suphelendi? Testi adetin 3. Gunu yaptirmaliydiniz
adetsizken yapıldı yanlış mı oluyor o zmanNormal gorunuyor klinikle birlikte degerlendirilmesi lazim.
Yanlisi dogrusu yok onemli olan sikayetlerin ve doktorunun muayenesi.adetsizken yapıldı yanlış mı oluyor o zman
teşekkür ederimYanlisi dogrusu yok onemli olan sikayetlerin ve doktorunun muayenesi.
Referans araligiyla test sonucu okunabilse doktorlara gerek kalmazdi degil mi?
Bu sonuclarla sana polikistik over de diyemeyiz, cushing de diyemeyiz, gebelikten de bahsedemeyiz cok kisitli verdigin sonuclar doktoruna sor lutfen
Gecmis olsun, degerlerde bir anormallik yok herhalde takibe alirlar siziben mart ayında ultrason çekldğimde her iki yumurtalıktada milimetrik dizimli folikül kistler vrdı adet sökücü verdi oldum sonraki iki kendim oldum ama mayısta yine olmadım şimdi gittim işte istedi
bu tüylenme niye var ben onu anlamadım :)Gecmis olsun, degerlerde bir anormallik yok herhalde takibe alirlar sizi