- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor yok dediPolikislik over var
Lh hormonu fsh hormonundan yuksek olunca a polikislik oluyorsun nasıl yok dedi anlamadım yaniDoktor yok dedi
Burda amh testi yapılmamışAmh burda hangisi oluyor
Lh hormonu fsh hormonundan yuksek olunca a polikislik oluyorsun nasıl yok dedi anlamadım yani
Burda amh testi yapılmamış
Amh baska zaman yapılmıştıAmh burda hangisi oluyor
Bence de var 20 lh bi doktor nasıl yok der buna yaPolikislik over var
Bende yumurtlama olmuyor bu nedenle iki ay once test yapildi fsh 6.40 lh 5.20 cikmisti, yumurtlama icin ilac verdigi icin boyle cikti. Aslinda ben sonucta tiroid ve insulin direnci icin merak ediyorum ilac kullanmam lazim mi diyeBence de var 20 lh bi doktor nasıl yok der buna ya
PKOS olgularında ortalama AMH serum değerleri 5.0-8.5 ng/mL arasında değişmektedir deniyor ayrıca.
Canim instgramda bir gebenin günlüğü youtube da ebru ceylan ayni kisi, bu sayfalara bi bak hersey o kadar net anlatiyor kiOvulasyon testinden anlıyor musunuz ilk defa yaptım 15. Gün bugun
Ay yine manasız. İlaç varsa böyle etkileyebiliyosa niye test yapıyo ilginç bi şey.Bende yumurtlama olmuyor bu nedenle iki ay once test yapildi fsh 6.40 lh 5.20 cikmisti, yumurtlama icin ilac verdigi icin boyle cikti. Aslinda ben sonucta tiroid ve insulin direnci icin merak ediyorum ilac kullanmam lazim mi diye![]()
Canim instgramda bir gebenin günlüğü youtube da ebru ceylan ayni kisi, bu sayfalara bi bak hersey o kadar net anlatiyor kiinsallah guzel haber alir gebe kalirsin bi an once
![]()
Bence de var 20 lh bi doktor nasıl yok der buna ya
PKOS olgularında ortalama AMH serum değerleri 5.0-8.5 ng/mL arasında değişmektedir deniyor ayrıca.
KIz bi de ilaç mı ne kullanmış da değer değişmiş e ilaç varsa değiştiriyosa niye test yapılıyo. Ne alaka.Yani merdiven altı doktor heralde
Aaa ozaman yumurtlama dönemi ne girmiştir ne guzelKIz bi de ilaç mı ne kullanmış da değer değişmiş e ilaç varsa değiştiriyosa niye test yapılıyo. Ne alaka.