- 16 Eylül 2014
- 88
- 15
- 13
- 34
- Konu Sahibi normalella
-
Referans değerleriniz nedir ki?Hormon tahlili sonuçlarım sizce nasıl ayni yada yakin degerler olankisiler vvar mi bu konuda beni aydinlatin
Fsh 6,71
Lh 3,44
E2 21,08
Serbest T3 2,60
Serbest T4 1,01
Tsh 2,13
Prolaktin 18,46
Progesteron 1,25
Komple atmam gerekiyor sanirim bir dakika atayimReferans değerleriniz nedir ki?
Östrojen düşük sanki, benim de düşük çıkmıştı
Tekrar bakarmisinizReferans değerleriniz nedir ki?
Östrojen düşük sanki, benim de düşük çıkmıştı
Allah bilir nezaman cevap yazilcakkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Buradaki referans değerine göre normal,Hormon tahlili sonuçlarım sizce nasıl ayni yada yakin degerler olankisiler vvar mi bu konuda beni aydinlatin
Fsh 6,71
Lh 3,44
E2 21,08
Serbest T3 2,60
Serbest T4 1,01
Tsh 2,13
Prolaktin 18,46
Progesteron 1,25
Bikere duzensiz adet gecirdim cylo progynova adinda ilac yazdi dr ve sonuclara net bir sekilde bakmadiSonuçların Normal... En iyi Yanıtı Doktorun Verir... Şikayetin Ney??
Bi kereden bişi olmaz... Sorun un yok gibi gözüküyor... Evlimisin bekar mı? Ultrason dan baktımı Dr?Bikere duzensiz adet gecirdim cylo progynova adinda ilac yazdi dr ve sonuclara net bir sekilde bakmadi
Evliyim hamile olma ihtimalim var dedim ultrasondan karindan bakti biseyin yok dedi bi hormona bakti oyle baska dr boyle yapmiyordu o da yasadigim sehirde degil zatenBi kereden bişi olmaz... Sorun un yok gibi gözüküyor... Evlimisin bekar mı? Ultrason dan baktımı Dr?
Gebelik İstiyormusun? Bence Gebelik olmayıp Tahlillerde Temiz Çıkınca Umursamamış Sizi... Ama aklında Soru işareti kalacağına Başka bi dr ye gidip Sonuclarını gösterebilirsinizEvliyim hamile olma ihtimalim var dedim ultrasondan karindan bakti biseyin yok dedi bi hormona bakti oyle baska dr boyle yapmiyordu o da yasadigim sehirde degil zaten
İstiyorum ama ilac verdigi icin kullanicam yarari vardir diye dusunuyorum demek ki sabretmem lazim bira daha dr dan ziyade burda yakin sonuc alan kisiler cikti sadece ilaci kullanmasaymisim diye dusunuyorum zamaninda konu actim kullanmayip duzeldim deselerdi kullanmazdim ilaclari kullanma taraftari degilim cnkuGebelik İstiyormusun? Bence Gebelik olmayıp Tahlillerde dahaz Çıkınca Umursamamış Sizi... Ama aklında Soru işareti kalacağına Başka bi dr ye gidip Sonuclarını gösterebilirsiniz
Cylo Sadece adet söktürür... Bende kullandım sadece söküloyosun Okadar... Kadın Dr ye git hamile kalmak istiyorum de.ve folik asit içİstiyorum ama ilac verdigi icin kullanicam yarari vardir diye dusunuyorum demek ki sabretmem lazim bira daha dr dan ziyade burda yakin sonuc alan kisiler cikti sadece ilaci kullanmasaymisim diye dusunuyorum zamaninda konu actim kullanmayip duzeldim deselerdi kullanmazdim ilaclari kullanma taraftari degilim cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?