• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuçlarım ?

normalella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
88
15
13
34
Hormon tahlili sonuçlarım sizce nasıl ayni yada yakin degerler olankisiler vvar mi bu konuda beni aydinlatin

Fsh 6,71

Lh 3,44

E2 21,08

Serbest T3 2,60
Serbest T4 1,01

Tsh 2,13
Prolaktin 18,46
Progesteron 1,25

5R8ZdA.png

Son düzenleme:
Hormon tahlili sonuçlarım sizce nasıl ayni yada yakin degerler olankisiler vvar mi bu konuda beni aydinlatin

Fsh 6,71

Lh 3,44

E2 21,08

Serbest T3 2,60
Serbest T4 1,01

Tsh 2,13
Prolaktin 18,46
Progesteron 1,25
Referans değerleriniz nedir ki?
Östrojen düşük sanki, benim de düşük çıkmıştı

Boyle kimse cevap vermez iste herkes bdv ye girmis cikmiyolar sanki tek bdv var bu site de :KK11::KK11::KK51::KK9:

Fsh 6,71

Lh 3,44

E2 21,08

Serbest T3 2,60
Serbest T4 1,01

Tsh 2,13
Prolaktin 18,46
Progesteron 1,25

5R8ZdA.png
Buradaki referans değerine göre normal,
benim kendi testimde en düşük 19 du benim 15 çıkmıştı, bu değerin tek başına düşüklüğü pek bir şey ifade etmiyormuş
internetten baktıgınızda en düşük 30 diyen var, 28 diyen var değişiyor yani.
Doktorunuz en doğru şeyi söyleyecektir tabi ki
İçinizi ferah tutun, şikayetiniz neydi ki?

Sonuçların Normal... En iyi Yanıtı Doktorun Verir... Şikayetin Ney??

Bi kereden bişi olmaz... Sorun un yok gibi gözüküyor... Evlimisin bekar mı? Ultrason dan baktımı Dr?
Evliyim hamile olma ihtimalim var dedim ultrasondan karindan bakti biseyin yok dedi bi hormona bakti oyle baska dr boyle yapmiyordu o da yasadigim sehirde degil zaten

Evliyim hamile olma ihtimalim var dedim ultrasondan karindan bakti biseyin yok dedi bi hormona bakti oyle baska dr boyle yapmiyordu o da yasadigim sehirde degil zaten
Gebelik İstiyormusun? Bence Gebelik olmayıp Tahlillerde Temiz Çıkınca Umursamamış Sizi... Ama aklında Soru işareti kalacağına Başka bi dr ye gidip Sonuclarını gösterebilirsiniz

Gebelik İstiyormusun? Bence Gebelik olmayıp Tahlillerde dahaz Çıkınca Umursamamış Sizi... Ama aklında Soru işareti kalacağına Başka bi dr ye gidip Sonuclarını gösterebilirsiniz
İstiyorum ama ilac verdigi icin kullanicam yarari vardir diye dusunuyorum demek ki sabretmem lazim bira daha dr dan ziyade burda yakin sonuc alan kisiler cikti sadece ilaci kullanmasaymisim diye dusunuyorum zamaninda konu actim kullanmayip duzeldim deselerdi kullanmazdim ilaclari kullanma taraftari degilim cnku

İstiyorum ama ilac verdigi icin kullanicam yarari vardir diye dusunuyorum demek ki sabretmem lazim bira daha dr dan ziyade burda yakin sonuc alan kisiler cikti sadece ilaci kullanmasaymisim diye dusunuyorum zamaninda konu actim kullanmayip duzeldim deselerdi kullanmazdim ilaclari kullanma taraftari degilim cnku
Cylo Sadece adet söktürür... Bende kullandım sadece söküloyosun Okadar... Kadın Dr ye git hamile kalmak istiyorum de.ve folik asit iç

Back