• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuçlar negatif belirtiler ne peki???:(

Sell15

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
7
1
1
Hanimlar merhaba uzun zamandir siteyi takip ediyorum bilgi almaya calisiyorum ama benim bir sorum var ne olur yardimci olun. 5 agustosta adet oldum ve dogum kontrol ilacini biraktim. Esimle yumurtlama gunlerine gore birlikte olduk. Mide bulantim, bel agrim, kasiklarimda agrim vs var. Pazartesi kan testi yaptirdim negatif cikti. Bugun adet olmam gerekiyordu hapa gore hap kullanmadan once 30 gune birdi. Dun cok az kahve leke geldi. Adet oluyorum sandim olmadim. Bugun de dune gore daha az lekelenme var. Ne oluyor ? Hamile olma ihtimalim var mi ne kadar bekleyeyim bir test icin daha?

adet olucan bence
geçen ay bende öyle oldum
hele hapı bıraktıktan sonraki ilk adetinse baya yoğun olacak

Hanimlar merhaba uzun zamandir siteyi takip ediyorum bilgi almaya calisiyorum ama benim bir sorum var ne olur yardimci olun. 5 agustosta adet oldum ve dogum kontrol ilacini biraktim. Esimle yumurtlama gunlerine gore birlikte olduk. Mide bulantim, bel agrim, kasiklarimda agrim vs var. Pazartesi kan testi yaptirdim negatif cikti. Bugun adet olmam gerekiyordu hapa gore hap kullanmadan once 30 gune birdi. Dun cok az kahve leke geldi. Adet oluyorum sandim olmadim. Bugun de dune gore daha az lekelenme var. Ne oluyor ? Hamile olma ihtimalim var mi ne kadar bekleyeyim bir test icin daha?

Bu belirtiler genelde hamilelikte 8. haftalarda başlıyor, istediğiniz için psikolojik gibi duruyor.,
Kan testi negatif olmasına rağmen, karnı hamile gibi gittikçe şişen ve tüm belirtileri yaşayıp yalancı gebe sendromuna sahip binlerce örnek var.
Doğum kontrol hapının vücuttan temizlenmesi için doktorlar en az 3 ay bekleme veriyor genelde, ve bu dönemde de folik asit ile ön hazırlık yapılıyor.

Teşekkürler hanımlar cevaplar için :(

Back