sonuçlar çıktı oğlum çok iyi

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
47
evet bugün sonuçları aldık ve oğlum çok iyi hiç bir problem yok gayet sağlıklı ve ben çok mutluyum ayaklarım yerden kesildi ALLAH'ıma şükürler olsun ALLAH kimseyi çaresiz bırakmasın 19 gündür neler çektiğimi ben bilirim bütün herkese çok teşekkür ederiz hepinizi oğlum ARDA RÜZGAR'la çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz iyiki varsınız:lepi:

o kadar sevindim ki senin icin. cok mutlu oldum gercekten. ne kadarda rahatlamisindir simdi. yeni yıla mutlukla girceksiniz ne güzel.

gözün aydın opuyorumnanaktan

çok şükür, oğlun ve senin adına çok sevindim.. hihoyyyt yavrunun sağlık haberinden daha güzel yeni yıl hediyesi olamaz sanırım senin için. geçmişler olsun ikinize de..

ddemiştim sana ardam gayet sağlıklı diye rabbım bidaha böyle çaresiz dertler vermesin..

canım beniiim cok sevindim ama biz sana demiştik demiii olusumuz cokkk saglıklı diye...

evet bugün sonuçları aldık ve oğlum çok iyi hiç bir problem yok gayet sağlıklı ve ben çok mutluyum ayaklarım yerden kesildi ALLAH'ıma şükürler olsun ALLAH kimseyi çaresiz bırakmasın 19 gündür neler çektiğimi ben bilirim bütün herkese çok teşekkür ederiz hepinizi oğlum ARDA RÜZGAR'la çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz iyiki varsınız:lepi:

Allahımmmmmm sen koru bebişlerimizi, seydacım Allah böyle gelmiş geçmiş etsin canım...çok sevindimmm s:ağlık haberinize...:Saruboceq

canım gözünüz aydın Allah saglıklı bir omur nasip etsin meleginee cokksevindim seydacımm...

X