Böyle korka korka 38e geldim 4 gün sonra doğum var inşallah
29la pozitifi gördüm sonra tam ikiye katlamadı kimyasal mı dedim sonra katlayarak devam etti ağrım oldu dış gebelik mi dedim keseyi gördük sonra kanamam oldu düşük mü dedim kalp atışı duyduk haftada, 2 haftada bir lekelenme ile 26. Haftaya kadar geldik sürekli acil vs hep korktum, fetal DNA testi 7 güne çıkar dediler 20 gün filan sürdü çıkması dnaların tekrar taranması gerekiyor dediler 11. Hafta civarı o zaman ayrı bi zulümdü. Detaylı ultrason öncesi çevremdeki herkes kötü deneylimleri anlattı çeşit çeşit hastalık öğrendim detaylı ultrasona titreyerek girdim. Yani her anı her deneyimi kendime zehir ettim. Şimdi durup bakıyorum kanama dışında çok rahat bi hamileliğim varmış kıymet bilememişim keşke tadını çıkarsaydım bebeğimle bağ kurmaya çalışsaydım daha çok hareket etseydim daha sağlıklı beslenseydim. İlk kanamayla acile gidince ordaki doktor kucağına alana kadar bu korkuların geçmeyecek biraz tevekkül et demişti bence sende biraz sakinleş gerekiyorsa psikolojik yardım almaktan çekinme.