Sonuç nedir sizce hamilemiyim

Acaba siz neyin polemigini yasiyosunuz test silik çıkmış ve hamile ve ya değil ama kimyasal olabilir düşüncesini niye durduk yere belkide yıllardır bugünü bekleyen birine niye şak diye bı anda soyluyosunuz silik çıkınca illa kimyasal mı oluyo nerden biliyosunuz doktorlar bile tam teşhis koyamazken her silik testin kimyasal olabileceğini nerden çıkardınız .kadın olarak olumlu fikirlerimizi söyleriz hamileyse çokkk cokk seviniriz kendimiz hamile gibi degilsede üzülürüz .niye size bizim olumlu yorumlarimiz şuanda batiyo gibi acaba
Sizinki de direkt olarak umut aşılanmak. Sonra üzülüyor insanlar bunları düşünün biraz tabi ki isteriz keşke hamile olsa.

Yaşadım belki ondan biliyorum? Sen nerden biliyorsun kesin hamilelik olduğunu? Çok komiksiniz gerçekten. Sirf yorum yapmak için geliyor gibisiniz. Bari gerçekçi yorumlar yazın. Ya da bilmiyorum ben çok gerçekçi ve işini sağlama alan biriyimdir. Hiçbir zaman kesin konusmam
Sonuna kadar katılıyorum 👏🏻

Tamam
Sizinki de direkt olarak umut aşılanmak. Sonra üzülüyor insanlar bunları düşünün biraz tabi ki isteriz keşke hamile olsa.
Yani karşı tarfada biliyor benim doktor olmadığımı kendi fikrimi söylediğimi olumlu bişeyler duymak için sabırsızlıkla beklediğini illa böyle kötü yorumda mı bulunmak lazım .bende yaşadim hepsini her birini umutlanmayi beklemeyi hayal kirıkligini ama burda paylaşıp konuşunca umut vermiş değil kaderimizo mutluluğumu paylaşmış oluyoruz diyelim ki umut veriyorum ufak da olsa yani karşı taraf biliyor zaten bunu bu kadar abarmayin bence

Ben düşünce tarzınıza katilmiyorum kızlar kusura bakmayın yani Çift çizgi test gördüğümüz de o zaman direk kimyasal olabilir diyelim negatif yükleyelim karşı tarafa strese girsin.Kesin tanıyı zaten biz veremeyiz fikrinizi sormak için atıyorlar.Cizgi var gibi diyoruz heyecanını paylaşıyor zaten kan testi vermesi gerekiyor forumda hamileliğini doktor gibi takip edip ultrason cekmiyoruz

Ben düşünce tarzınıza katilmiyorum kızlar kusura bakmayın yani Çift çizgi test gördüğümüz de o zaman direk kimyasal olabilir diyelim negatif yükleyelim karşı tarafa strese girsin.Kesin tanıyı zaten biz veremeyiz fikrinizi sormak için atıyorlar.Cizgi var gibi diyoruz heyecanını paylaşıyor zaten kan testi vermesi gerekiyor forumda hamileliğini doktor gibi takip edip ultrason cekmiyoruz
Dimi bende o an görünce sanki kendimin testi gibi sevindim içimden geldiği gibi yazım ama boyle hep bı olumsuz dusunen nagatif enerji verenler çıkıyor arada

Canım naptın sonucun ne doktora gittin mi
Hayır henüz gitmedim ama bugün çalışıyordum ve buraya bakmayı bile unutmuşum neler olmuş böyle. Ama okuyunca gerekten üzüldüm. Bir yıldır evliyim ve çikolata kistim var 4.5 cm hamile kalmaya çalışıyorum son çaremin ameliyat olmasını istemiyorum ve ayrıca anne olmak istiyorum. Evet belki gebelik yoktur yada kimyasal dır bilemeyiz ama bir kadın olarak bu tarz incitici yorumlar okumak beni gerçekten üzdü burada kimse doktordeğil bende bunun farkındayım sadece fikirlerinizi merak ettim bende gebelik şüohesindeyim kan vermek için emin olmak istedim hepsi bu. Ayrıca farklı bir gebelik testi yaptım yine silik çıktı ve biraz daha belirgin gibi geldi. Yarn inşallah kan testi vermeye gideceğim.

IMG_20241001_211603.jpg

X