Ayyyy maşallah kuzum hamilesin
Testin markası ne kuzum
Doktorlar bile direk kesin tanı koyamıyor siz nasıl sadece idrar testiyle bu kanıya vardınız?Ayyyy maşallah kuzum hamilesin
2 tane çizgi olduğu icin olabilir miDoktorlar bile direk kesin tanı koyamıyor siz nasıl sadece idrar testiyle bu kanıya vardınız?
Gercekden güldüm. siz bence bı daha böyle pozitif çıkan testler için yorum yapmayınDoktorlar bile direk kesin tanı koyamıyor siz nasıl sadece idrar testiyle bu kanıya vardınız?
Yorum tam isabet olmuş canım2 tane çizgi olduğu icin olabilir mi
Yav napsın muayene mı etsin? Çift çizgi görünce testler gebesiniz der. Doktor değiliz, heralde soran kişi de bunun farkındadırDoktorlar bile direk kesin tanı koyamıyor siz nasıl sadece idrar testiyle bu kanıya vardınız?
İnsanlar bi tuhaf gerçekten yaa. Sanki Doktoruz, muayene edeceğizGercekden güldüm. siz bence bı daha böyle pozitif çıkan testler için yorum yapmayın
Aynen öyle.boşverelim ve gülmeye devam edelim hayat bâşkaların mutlulugunu cekemeyenlerle doluİnsanlar bi tuhaf gerçekten yaa. Sanki Doktoruz, muayene edeceğizalt tarafı kadın olarak fikir yürütüyoruz. Ben de güldüm walla
Muayene mi etsin demistissiniz ya gercekden öyle napim yani tam kesin tanı için muayene mi etmek lazım doktor değiliz kadinız bu konularda bilgimiz var bunları paylaşıyoruz bu sayfada paylamicak ya da paylaştıklarımizi cekemicek varsa hiç girip yorum yapmasınYav napsın muayene mı etsin? Çift çizgi görünce testler gebesiniz der. Doktor değiliz, heralde soran kişi de bunun farkındadır
Aynen öyle kuzumMuayene mi etsin demistissiniz ya gercekden öyle napim yani tam kesin tanı için muayene mi etmek lazım doktor değiliz kadinız bu konularda bilgimiz var bunları paylaşıyoruz bu sayfada paylamicak ya da paylaştıklarımizi cekemicek varsa hiç girip yorum yapmasın
Çekememek ne alaka ? İki çizgide aynı koyulukta bile değil. Bu tarz testlerde kimyasal gebelik bile olabiliyor. Direk kesin hamilesin demek saçma geldi. Hamile olabilirsin silik çıkmış kan verin demek bana daha doğru geliyor. Fazla ümit vermek gibi sanki bu yaptığınız o yuzden garipsedimMuayene mi etsin demistissiniz ya gercekden öyle napim yani tam kesin tanı için muayene mi etmek lazım doktor değiliz kadinız bu konularda bilgimiz var bunları paylaşıyoruz bu sayfada paylamicak ya da paylaştıklarımizi cekemicek varsa hiç girip yorum yapmasın
Herkes profesör kesilmiş burada2 tane çizgi olduğu icin olabilir mi
Doktor değilseniz kesin yorum yapmayınız o zaman hanımefendi. Fikir yürütme böyle mi oluyor? Yoksa ihtimalli konuşma ile olur? Hamile olabilirsin demekle ayy hamilesin demek aynı şey değil bence. Muhalefet olmaya gelmiş gibisiniz. Çıkan çizgi bile baya silik. Adet geçti mi var mı hiçbir bilgi yok. Bir teste bakıp hamilesin diyip atıp tutun aynen :) Çok doğru bilgiler veriyorsunuz böyle devam edinİnsanlar bi tuhaf gerçekten yaa. Sanki Doktoruz, muayene edeceğizalt tarafı kadın olarak fikir yürütüyoruz. Ben de güldüm walla
Acaba siz neyin polemigini yasiyosunuz test silik çıkmış ve hamile ve ya değil ama kimyasal olabilir düşüncesini niye durduk yere belkide yıllardır bugünü bekleyen birine niye şak diye bı anda soyluyosunuz silik çıkınca illa kimyasal mı oluyo nerden biliyosunuz doktorlar bile tam teşhis koyamazken her silik testin kimyasal olabileceğini nerden çıkardınız .kadın olarak olumlu fikirlerimizi söyleriz hamileyse çokkk cokk seviniriz kendimiz hamile gibi degilsede üzülürüz .niye size bizim olumlu yorumlarimiz şuanda batiyo gibi acabaDoktor değilseniz kesin yorum yapmayınız o zaman hanımefendi. Fikir yürütme böyle mi oluyor? Yoksa ihtimalli konuşma ile olur? Hamile olabilirsin demekle ayy hamilesin demek aynı şey değil bence. Muhalefet olmaya gelmiş gibisiniz. Çıkan çizgi bile baya silik. Adet geçti mi var mı hiçbir bilgi yok. Bir teste bakıp hamilesin diyip atıp tutun aynen :) Çok doğru bilgiler veriyorsunuz böyle devam edin
Doktormusunuz nerden biliyosunuz bu tarz testlerin kimyasal olabileceğini değer falan bilmeden şak diye söylediniz böyle .sizin bence yaranız var gidin bı daha böyle olumsuz yorum yapmayın gidin başka şeylerle meşgul olunÇekememek ne alaka ? İki çizgide aynı koyulukta bile değil. Bu tarz testlerde kimyasal gebelik bile olabiliyor. Direk kesin hamilesin demek saçma geldi. Hamile olabilirsin silik çıkmış kan verin demek bana daha doğru geliyor. Fazla ümit vermek gibi sanki bu yaptığınız o yuzden garipsedim
İşte bende bu konudan dolayı yazınızı abartı bulduğum için nasıl bu kadar keskin konusabildiginizi merak ettim. Bende yıllardır uğraşıp gebe kalamadım. Kimyasal da yaşadım yani biliyorum umitlenip üzülmesini. Test çok silik, hiçbir bilgi yazmamış sadece foto atmış sizin direk ay maşallah hamilesiniz diye kesin konuşmanız çok garibime gittiAcaba siz neyin polemigini yasiyosunuz test silik çıkmış ve hamile ve ya değil ama kimyasal olabilir düşüncesini niye durduk yere belkide yıllardır bugünü bekleyen birine niye şak diye bı anda soyluyosunuz silik çıkınca illa kimyasal mı oluyo nerden biliyosunuz doktorlar bile tam teşhis koyamazken her silik testin kimyasal olabileceğini nerden çıkardınız .kadın olarak olumlu fikirlerimizi söyleriz hamileyse çokkk cokk seviniriz kendimiz hamile gibi degilsede üzülürüz .niye size bizim olumlu yorumlarimiz şuanda batiyo gibi acaba
Evet öyleyiz biz kadınlar profesörüz her konudaHerkes profesör kesilmiş burada
Yaşadım belki ondan biliyorum? Sen nerden biliyorsun kesin hamilelik olduğunu? Çok komiksiniz gerçekten. Sirf yorum yapmak için geliyor gibisiniz. Bari gerçekçi yorumlar yazın. Ya da bilmiyorum ben çok gerçekçi ve işini sağlama alan biriyimdir. Hiçbir zaman kesin konusmamDoktormusunuz nerden biliyosunuz bu tarz testlerin kimyasal olabileceğini değer falan bilmeden şak diye söylediniz böyle .sizin bence yaranız var gidin bı daha böyle olumsuz yorum yapmayın gidin başka şeylerle meşgul olun