H hesapbir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 98 18 24 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi hesapbir #1 Kızlar merhaba 2 gün önce kan testi verdim 2 nin altındaydı beta şuanda reglime 3 gün var erken gebelik testi(predictor) alıp yapsam sonuç verir mi 2 günde artış olmuş mudur beklemek çok zor geliyor kaç aydır istiyorum o yüzden sormak istedim size
Kızlar merhaba 2 gün önce kan testi verdim 2 nin altındaydı beta şuanda reglime 3 gün var erken gebelik testi(predictor) alıp yapsam sonuç verir mi 2 günde artış olmuş mudur beklemek çok zor geliyor kaç aydır istiyorum o yüzden sormak istedim size
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 1.827 1.441 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi hesapbir #2 Regl gününün geçmesini bekle bence, arttıysa bile testte çıkmaz çünkü test yapıp negatifi görüp üzülme yani boşuna
Regl gününün geçmesini bekle bence, arttıysa bile testte çıkmaz çünkü test yapıp negatifi görüp üzülme yani boşuna
H hesapbir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 98 18 24 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi hesapbir #3 berrawst .!.: Regl gününün geçmesini bekle bence, arttıysa bile testte çıkmaz çünkü test yapıp negatifi görüp üzülme yani boşuna Genişletmek için tıkla... Bencede canım haklısın zaten soruyu sorduktan sonra vazgeçtim ama inşallah artmıştır beta
berrawst .!.: Regl gününün geçmesini bekle bence, arttıysa bile testte çıkmaz çünkü test yapıp negatifi görüp üzülme yani boşuna Genişletmek için tıkla... Bencede canım haklısın zaten soruyu sorduktan sonra vazgeçtim ama inşallah artmıştır beta