Kizlar merhaba;
Ben 20 yasindayim bundan 5 sene once sivilce sorunuyla ciddi mucadele vermeye baslamistim... Ilk sene gulsuyu, peeling vs gibi temizleme uzerinde durdum ama sivilce icin cozum olmadi. Daha sonra 2 senelik buyuk surec baslamis oldu; her hafta yeni yeni maskeler, bitmek bilmeyen arastirmalar... Hicbir zaman ilac vs kullanmadim bu arada. Gelelim surece;
Herseyden once inanin gercekten onemli ben hep "18" oldugumda kurtulacagim dedim ve oyle oldu.
Temizleme olarak dogal yontemleri kullanin derim ornegin kahve telvesi varken kozmetige gerek yok bence boyle dogaldan gidin bu sadece bir tanesi...
Temizleme isi onemli bunu siki tutun ve sivilce icinde krem vs kullanmayin yapacaginiz sey (bende fazlasiyla ise yaradi) pisik kremi ama bunu duzenli kullanmaktir. Bunalmadan sikilmadan canla basla bu bakimlari uygulayacaksiniz. Pisik kremi sivilce sorunumu kokten halletti diyebilirim benim sivilcelerim normal sivilceler degil agrili buyuk sivilcelerdi ve sosyal hayatimi etkilerdi...
Pisik kremi sonrasi soyle bi gulsuyuyla silin veya pudra gulsuyu karisimiyla bir yumusatin ama hemen 1 denemede olmadi demeyin ben 2 yilimi verdim ve bunlarda sadece cozume kavusabildim.
Ayni zamanda asprin ve salatalik rendeside oldukca iyi geliyor hem cildi arindiriyor hemde mecvut sivilcelerde iyilesmeyi sagliyor.
Makyaj eve gelir gelmez cikmali bu kesinlikle dikkat edilmesi gereken husus. Temizleyin gulsuyuyla silin aman kire mahal vermeyelim.
Yani sira lekeleriniz varsa bunun icinde elma sirkesini oneririm leke icinde bu isime yaramisti oldukca faydali.
Kozmetikten ve kimyasallardan uzak durdugunuz surece cildiniz nefes alacak ve kendini yenileyecektir sizde ufak dogal malzemelerle bunu destekleyeceksiniz. Pisik kremi konusuna gelince onda etki eden madde icerisindeki cinko bunu eczanede cinko krem seklinde alabilirsiniz hicbir problem yok. Dedigim gibi dogal urunlerle duzenli kullanimla ve inancla duzelmeyecek cilt yoktur... En unlu cilt doktorlarina giden arkadasim bile cozume ulasamadi sadece belirginlikleri kayboldu yani bu is insanin azmiyle oluyor kremler kolaylik tabiiki ama faydalari ortada. Sabirla ve istikrarli bir sekilde dogal yontemlerden sasmamanizi oneririm. Simdilik aklima gelenler bunlar... Sorulariniz olursa alabilirim memnuniyetle :) yardimci olabilirsem ne mutlu.