• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Sonuç Alanlar ! =)

floraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
22
0
36
Adana
meraba herkese =)
acaba bu göğüs büyütme işinden sonuç alanlar hangi yöntemle , ne kadar sürede sonuç aldığını yaşıyla birlikte yazabilir mi ?
bence o zaman yeni başlıyanlar veya sonuç alamayanlar için daha faydalı olur =)

o zaman başlayayım :)

önce kara üzüm çekirdeği ile başladım..2-3 ayda 1 cm falan etki etmişti..bırakınca da eski haline geri dönmüştü..
daha sonra da 3 ay kadar çörek otu yağı kullandım masaj ile..
ondan daha memnun kaldım. 3 ayda 4 cm kadar büyüme oldu..ama bırakınca etkisi biraz kayboldu fakat tekrar başlayınca masaja kendini çabuk toparlıyor tekrar dolgunlaşıyor..
Çörek otu yağını kullanmaya başladığım ilk 10-15 gün içerisinde göğüslerde aşırı hassasiyet,kaşıntı ve ağrı oluyor..1 ay sonra da dolgunlaşmaya başladığını hissediyorsun ve gözle görülür bi fark başlıyor...
şimdi yine devam ediyorum çörek otu yağına.akşamları yatmadan masaj yapıyorum.

benim böyle.buyrunnnnnnnnn

şerbetçiotu karışımını yaptım 1.5 ay kadar...arada buz masajı da yaptım ama duştan sonra soğuk suyu yaptım çoğunlukla.hurma yedim ve göğüs geliştirici hareketler yaptım.

başlarda şerbetçiotu karışımını gece yapıp gündüz de mersin yağı sürüyodum yara yapınca bıraktım...

şerbetçiotunu bırakalı 1.5 hafta oluyo...mersin yapıyorum artık...banyoda soğuk suyu hala yapıyorum...bi de tibetin gençlik hareketlerini yapıyorum...36 bedenim ve 80 kullanıyorum artık....:dance:

bende şerbetçi otuna başladım daha 3 gün oldu ama kaşınmaya başladı gibi sanki biraz da dolgunlaştı ama daha ölçmedim belki öyle görmek istiyorum diye dolgun görmüşümdür ama ölçünce daha net bi cevap veririm

şerbetçiotu karışımını yaptım 1.5 ay kadar...arada buz masajı da yaptım ama duştan sonra soğuk suyu yaptım çoğunlukla.hurma yedim ve göğüs geliştirici hareketler yaptım.

başlarda şerbetçiotu karışımını gece yapıp gündüz de mersin yağı sürüyodum yara yapınca bıraktım...

şerbetçiotunu bırakalı 1.5 hafta oluyo...mersin yapıyorum artık...banyoda soğuk suyu hala yapıyorum...bi de tibetin gençlik hareketlerini yapıyorum...36 bedenim ve 80 kullanıyorum artık....:dance:

Soguk suyu sadece gögüsünemi tutuyosun??

Soguk suyu sadece gögüsünemi tutuyosun??

evet..ama elime alıp da döküyorum..yoksa ciğerlere etki eder diye korkuyorum...zaten buz gibi oluyo 2-3 yapmadan sonra...her banyoda yap yaş 30'a geldiğinde göğüs sarkmış olup çare aramaktansa şimdiden çözümüne bakalım ki çekmeyelim sıkıntı...a.s

evet..ama elime alıp da döküyorum..yoksa ciğerlere etki eder diye korkuyorum...zaten buz gibi oluyo 2-3 yapmadan sonra...her banyoda yap yaş 30'a geldiğinde göğüs sarkmış olup çare aramaktansa şimdiden çözümüne bakalım ki çekmeyelim sıkıntı...a.s

Anladim bende banyodan sonra soguk suyu bi kac saniye tutuyorum zaten...

soğuk su gerçekten etki ediyo..büyüme yapmıyo ama diri oluyo göğüsler en azından..

yaş 26, yaklaşık 8 aydır uğraşıyorum. küç-adaçayı-rezene-buz ve yağ masajıyla ilk başta 2.5 cm büyüdü 4 ayda. sonra breast success aldım. 3 ay onu kullandım, aşağı yukarı herşeyi bıraktım.arada küçyedim arada da sadece sağ göğsüme masaj yaptım. 2.5 cm daha büyüdü. son büyümelerde baya farketti. üstleri de doldu birazcık. toplam 5 cm büyüdü. 5 cm daha istiyorum, inşallah büyürler...

yaş 26, yaklaşık 8 aydır uğraşıyorum. küç-adaçayı-rezene-buz ve yağ masajıyla ilk başta 2.5 cm büyüdü 4 ayda. sonra breast success aldım. 3 ay onu kullandım, aşağı yukarı herşeyi bıraktım.arada küçyedim arada da sadece sağ göğsüme masaj yaptım. 2.5 cm daha büyüdü. son büyümelerde baya farketti. üstleri de doldu birazcık. toplam 5 cm büyüdü. 5 cm daha istiyorum, inşallah büyürler...

anacım naptın :) bu gidişle pamela anderson'a taş çıkaracan aklinialirimsmile

Back
X