- 1 Ağustos 2022
- 20
- -4
- 37
- Konu Sahibi Songulserce
Merhabalar gecen nisan ayinda ağır bir gribal enfelsiyon atlattıktan sonra genzimde sürekli akıntı balgam çıkaramam boğazımda gıcıklanma gözlerimde yaşatma öksürük var ,gögüs bölümüne gittim solunum testi akciger filmi cekildim bisey cikmadi beni alerji bölümüne yönlerdi orda 1 ay biyunca hem kollardan hem kan dan testlere girdim biseyim cikmadi o da beni kbb bölümüne yönlendirdi oraya gittim bogaz bölgemden film cekildim siüzit yok havalaniyosun dedi ve son alaram alerjik bu dedi alerji ilacı verdi kafayı yicem benim neyim var diye .
Günlük yasantimi o kadar etkiliyor ki sürwkli balgam cikarma hissi çıkaramam boğazımın tahriş olmasi Allahım dermandiz dert vermesin ama çok zor 1.5 yıldır gitmiyor kime gittiysem birbirlerine yönlendirip duruyorlar bilen duyan varsa başına gelip bu hastaligi atlatan varsa Allah rızası icin yazsin çok dua edicem
Günlük yasantimi o kadar etkiliyor ki sürwkli balgam cikarma hissi çıkaramam boğazımın tahriş olmasi Allahım dermandiz dert vermesin ama çok zor 1.5 yıldır gitmiyor kime gittiysem birbirlerine yönlendirip duruyorlar bilen duyan varsa başına gelip bu hastaligi atlatan varsa Allah rızası icin yazsin çok dua edicem