Doğuma Hazırlık sonu 'ay' ile biten kız ismi...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alpay07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
8
0
36
Eskişehir
merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım.hep okusamda ilk defa yazıyorum.eşimin benim ve oğlumun adı ay ile bitiyor.şimdide bi kızım olacak.onunda ay la bitmesini istiyorum.fikirlrinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.

miray, nuray, dolunay, esmeray ,ışılay, senay, seray, tenay, tülay, tanay
bunaları buldum canım umarım işine yarar

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım.hep okusamda ilk defa yazıyorum.eşimin benim ve oğlumun adı ay ile bitiyor.şimdide bi kızım olacak.onunda ay la bitmesini istiyorum.fikirlrinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.

Üçünüzünde adı ay'la bitiyor ne güzel nasıl bir uyum :116: Bende çok beğendiğim bir ismi söyleyeyim; Miray. Çok hoş bir kız ismi ve tanıdığım bütün adı miray olan kızlar çok sevimli oluyorlar.

sağolun kızlar ya çok hoşuma giden isimler oldu.internet sitelerinde olmayan isimleri sizden duydum.teşekkürler.ayza hoşuma gitti.dilay,miray,simay güzel...
havvacım seni burda görmek çok hoş:)yorumun için sağol..

meraba ben de yeni üyeyim,16 haftalık hamileyim benimde kızım olacak mayıs ayında kucağımıza alıcaz inşallah.ben kızıma Asya ismini düşünüyorum.isim ararken Belinay ismi ilgimi çekmişti belki hoşuna gider :)

Back
X