Gebeliğe Hazırlık Sonradan pozitif olan erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyorsunuz.. yarın gizli gizli gidebilirsrm vereyim kızlar. Hep eşime bunu sürpriz yaparak söylemek istemişimdir
Canını hevesini kırmak istemiyorum ama geçen ay bende de böyle oldu hatta 2 farklı test ile yaptım çok sevindim hamileyim diyerek kan verdim ve negatifti inşallah senin ki öyle değildir canım

Canını hevesini kırmak istemiyorum ama geçen ay bende de böyle oldu hatta 2 farklı test ile yaptım çok sevindim hamileyim diyerek kan verdim ve negatifti inşallah senin ki öyle değildir canım
Yaa geç çıktığı için zaten çok aşırı sevinmedim canım. Ama içimde minicik bir umut var tabi. Sonradan çıkması büyük ihtimal olmadığını gösteriyor bunun farkındayım.. Çok sağ ol

Sen yine de ihmal etme kan ver ona göre tedbir alınır eğer hamile isen

Benim de aynısı başıma geldi, iş yerinde yapmıştım, sarıp çantama attım bişey çıkmayınca, 5-6 saat sonra bi baktım ikinci çizgi var, heyecanlandım, bitane daha aldım yaptım, yoktu, o ay da adet oldum zaten kutularında da yazıyor 15dk dan sonra dikkate almayınız diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…