- 19 Ekim 2018
- 138
- 50
- 18
- Konu Sahibi Merakedilen
-
Ben hic yasamadim ama illa ki biri gorur yazar. Testini atsana cnm burayaKızlar pko olduğum için bat günüm belli olmuyor. Ama yumurtlama üzerinden 9-10 gün geçti gibi. Hiç bir belirtim de yok. Merakımdan duramadım erken gebelik testi yaptım. İlk başta bişey çıkmadı. 12 saat kadar sonra silik çizgi çıktı. Ne dersiniz umutlanmalı mıyım. Var mı böyle yaşayan
Yaa demi geçersiz diye düşünmüştüm ama umut işte15 dakka sonraki sonuçlar geçersiz çok şüphe eder Seniz bir kan verin derim
Evet resmini de atmamışsinizYaa demi geçersiz diye düşünmüştüm ama umut işte
Şimdi çekmeye çalıştım ama test küçük kaset testlerden değil üzerinde şeffaf bir kapak gibi bişey var. Zaten çok silik bide o şeffaf plastik görüntüyü zorlaştırıyor. O yüzden koyamadım.Evet resmini de atmamışsiniz
Çıkar aç testiŞimdi çekmeye çalıştım ama test küçük kaset testlerden değil üzerinde şeffaf bir kapak gibi bişey var. Zaten çok silik bide o şeffaf plastik görüntüyü zorlaştırıyor. O yüzden koyamadım.
Gerçekten mi hiç aklıma gelmezdi . Umarım uğraşırken eşim görmez. Bide onu umutlandırmak istemiyorumÇıkar aç testi
Cektikten sonra efekt uygula daha rahat gorunuo dimi M MelekhatunGerçekten mi hiç aklıma gelmezdi . Umarım uğraşırken eşim görmez. Bide onu umutlandırmak istemiyorum
Gorunuo cnm netBu şekilde çok netleyemiyorum
Baya var gibi ama beklemis birşey diyemem sen kan verBu şekilde çok netleyemiyorum
Ya işte sonradan çıktı o yüzden bilemiyorum. Sabah ilk idrarla yaptım taa akşam böyle olduGorunuo cnm net
Biraz daha bekleyeyim diyorum ama bi yandan da versem mi diyorum. Of karışıkBaya var gibi ama beklemis birşey diyemem sen kan ver
Hahahahha aynen
Ver benceBiraz daha bekleyeyim diyorum ama bi yandan da versem mi diyorum. Of karışık
Yok yaa niye bekliceksin ki ilk firsatta ver . Varsa var yoksa da yok yani icin rahtlr. Halâ adet olmazsan tekrr yaptrrsn testiniBiraz daha bekleyeyim diyorum ama bi yandan da versem mi diyorum. Of karışık
Yok yaa niye bekliceksin ki ilk firsatta ver . Varsa var yoksa da yok yani icin rahtlr. Halâ adet olmazsan tekrr yaptrrsn testini
Diyorsunuz.. yarın gizli gizli gidebilirsrm vereyim kızlar. Hep eşime bunu sürpriz yaparak söylemek istemişimdirVer bence
Git gitDiyorsunuz.. yarın gizli gizli gidebilirsrm vereyim kızlar. Hep eşime bunu sürpriz yaparak söylemek istemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?