- 13 Aralık 2020
- 66
- 20
- 38
- 29
- Konu Sahibi Prenseslerinannesi
-
Testin üstünde yazıyordur. Şu kadar dakika sonrasında oluşan çizgiyi dikkate almayın diye.merhaba kızlar ilk defa başıma geliyor ilk başta gözle zorla görünen bir çizgi vardı ama kamerada hiç belli değil yinede ekliyorum ama sonradan Eki Görüntüle 3512006 ikinci çizgi çıktı yarım saat sonra başına gelen var mı acaba sonucu ne oldu (Eki Görüntüle 3512005 (test markası predictor))
Predictor genelde yanıltmıyor gidip kan verebilirsiniz içiniz rahat etsin diye en sağlıklısı bu olur.:) yada yarın sabah tekrarlayın koyulaşma olucak mı. Reglinize kaç gün var?Evet ama daha önceki yaptığım aynı marka testlerde olmamıştı o yüzden kafam çok karıştı bu şekilde gebelik öğrenende var yanılttı diyende sanırım zaman gösterecek
4 gün vardı reglime bugün alıp yarjn yapacağım sonucu mutlaka paylaşacağım olumlu ya da olumsuz çoğu konu yarım kalmış sorularla doluPredictor genelde yanıltmıyor gidip kan verebilirsiniz içiniz rahat etsin diye en sağlıklısı bu olur.:) yada yarın sabah tekrarlayın koyulaşma olucak mı. Reglinize kaç gün var?
İnşallah yarın tekrarlayıp atacağım benden sonrakilere iyi ya da kötü sonuç olsunBu markanın hiç yalancı pozitif çıkarttığını görmedim inşallah bebeğiniz sizinledir
Ben değilim çizgi görüyorum son adet tarihiniz neydi acaba hayırlı olsun bebeişiniz sizinle olsunSabah ki testim days comfort marka Eki Görüntüle 3512649
Adetlerim düzensiz canım benim 20kasımda yumurtlamam oldu ordan hesaplıyorum çizgi var ama dünkü ile aynı renkte acaba bu testler mi hatalı diye düşündümBen değilim çizgi görüyorum son adet tarihiniz neydi acaba hayırlı olsun bebeişiniz sizinle olsun
Canım bazı testler beta 400 deyken bile böyle çıkartıyor 1000 lerde tam pembe yapıyor o yüzden en kesini kan oluyor her zamanAdetlerim düzensiz canım benim 20kasımda yumurtlamam oldu ordan hesaplıyorum çizgi var ama dünkü ile aynı renkte acaba bu testler mi hatalı diye düşündüm
Benimde yumurtlamam 16-20 arası düzensiz regl düzenim var o yüzden tam otuz gün olsun diye 2 aralığı bekliyorumAdetlerim düzensiz canım benim 20kasımda yumurtlamam oldu ordan hesaplıyorum çizgi var ama dünkü ile aynı renkte acaba bu testler mi hatalı diye düşündüm
Yarın kan vereceğim inşallahCanım bazı testler beta 400 deyken bile böyle çıkartıyor 1000 lerde tam pembe yapıyor o yüzden en kesini kan oluyor her zaman
Nasıl dayanabiliyorsunuz elimden gelse evde kan alıp baktıracağımBenimde yumurtlamam 16-20 arası düzensiz regl düzenim var o yüzden tam otuz gün olsun diye 2 aralığı bekliyorum
İnan dayanamıyorum birde çok bel ağrımla göğüs hassasiyetim var ama innovitanın testinde düşükte olsa bir çizgi gördüm ama iki gün sonra yaptığım testte görmeyince kan da vermedimNasıl dayanabiliyorsunuz elimden gelse evde kan alıp baktıracağım
Belki test hatalıydı iki kağıda açık şaun sizin için bir negatif bir pozitif var inşallah pozitif olurİnan dayanamıyorum birde çok bel ağrımla göğüs hassasiyetim var ama innovitanın testinde düşükte olsa bir çizgi gördüm ama iki gün sonra yaptığım testte görmeyince kan da vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?