Sonradan oluşan çift çizgi yardım mm

Prenseslerinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
66
20
38
29
merhaba kızlar ilk defa başıma geliyor ilk başta gözle zorla görünen bir çizgi vardı ama kamerada hiç belli değil yinede ekliyorum ama sonradan ikinci çizgi çıktı yarım saat sonra başına gelen var mı acaba sonucu ne oldu ((test markası predictor))

Evet ama daha önceki yaptığım aynı marka testlerde olmamıştı o yüzden kafam çok karıştı bu şekilde gebelik öğrenende var yanılttı diyende sanırım zaman gösterecek

Evet ama daha önceki yaptığım aynı marka testlerde olmamıştı o yüzden kafam çok karıştı bu şekilde gebelik öğrenende var yanılttı diyende sanırım zaman gösterecek
Predictor genelde yanıltmıyor gidip kan verebilirsiniz içiniz rahat etsin diye en sağlıklısı bu olur.:) yada yarın sabah tekrarlayın koyulaşma olucak mı. Reglinize kaç gün var?

Predictor genelde yanıltmıyor gidip kan verebilirsiniz içiniz rahat etsin diye en sağlıklısı bu olur.:) yada yarın sabah tekrarlayın koyulaşma olucak mı. Reglinize kaç gün var?
4 gün vardı reglime bugün alıp yarjn yapacağım sonucu mutlaka paylaşacağım olumlu ya da olumsuz çoğu konu yarım kalmış sorularla dolu

Bu markanın hiç yalancı pozitif çıkarttığını görmedim inşallah bebeğiniz sizinledir

İnan dayanamıyorum birde çok bel ağrımla göğüs hassasiyetim var ama innovitanın testinde düşükte olsa bir çizgi gördüm ama iki gün sonra yaptığım testte görmeyince kan da vermedim
Belki test hatalıydı iki kağıda açık şaun sizin için bir negatif bir pozitif var inşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…