Gayee00gayeeee000gaye
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 25 Temmuz 2022
- 79
- 21
-
- Konu Sahibi Gayee00gayeeee000gaye
Rabbim sizlerede Sağlıkla evlat Nasip etsin Bn Bugn Kan Verdm 52 çıktıMerhaba test bozuk bende de aynısı çıktı
İnanın gebelik olmadığna kuruma çizgisi bile çıkmıyor Rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Merhaba baska test ya da kan testi verdiniz mi bende de bugün böyle çıktı goguslerim de ağrı da var çok istiyorum bir bebis banada söyler misiniz test mi bozukmuş neden böyle çıkmışMerbahalar normal Test kiti yaptum bi 5 10 dakka Sonra Beyaz bir çizgi oluştu filaş Baktığımda oldukça Net görebiliyorum gebelik Yoksa Da Bu Çizginin Çıkması Normal Mi ?
Bebis varmiymis yani bende de aynısı çıktı var mıdır umitlenmek te istemiyorum amaRabbim sizlerede Sağlıkla evlat Nasip etsin Bn Bugn Kan Verdm 52 çıktı
İşallah Rsbbim sağlıkla Evlat Nasip eylesinAmin inşallah canım inş bende burda güzel haberleri paylaşırım bir gün
İşallah Rsbbim sağlıkla EvlatAmin inşallah canım inş bende burda güzel haberleri paylaşırım bir gün
Ewt Gebeliğim Var Rabbim sizlere de Hayırlısıyla Sağlıklaa Nasip eylesinBebis varmiymis yani bende de aynısı çıktı var mıdır umitlenmek te istemiyorum ama
Rabbım sağlıkla kucagina almayı nasip eylesin canim ben ondan sonra 2 tane daha test yaptım birinde yine aynı beyaz çizgi çıktı diğerini sabah idrariyla yaptım hiç bise çıkmadı yok bence denemeye devam ediyoruz bakalimİşallah Rsbbim sağlıkla Evlat
Ewt Gebeliğim Var Rabbim sizlere de Hayırlısıyla Sağlıklaa Nasip eylesin
Bazende böyle yanlış sonuç verebiliyor işte..İnanın gebelik olmadığna kuruma çizgisi bile çıkmıyor Rabbim kucağınızı boş bırakmasın