Hepsini alalım ortaklaşa kk hatunları olarak.Nasıl olsa tanıdıklarımız birbirini tanımaz.Hepimiz ayrı ayrı hava atarız tanıdıklarımıza bunlar bizim diyeHım hangisi alsak acep
Öldürsünüz insanı günaha girmeden................................................................................................................... yorumumu okuyanlar o boşlukta neler neler dedim günaha girmeden
ölmeyin yaşayın sizÖldürsünüz insanı günaha girmeden
neresi tuhaf yaa,amma kıskanç bir toplumuz,adamın parası var,yok gıbımı yaşasın,off mıllette bır alem,sonra parası var bındığı arabaya bak dıye arkasından laf ederler,pinti bu kadar paranın içinde pazardan alıyor,yemeyi bilmıyor derler,ayyy tabıkı akıl almaz şeyler yaapcak,acaba bızım çok paramız olsa ne yaparız
Hepsini alalım ortaklaşa kk hatunları olarak.Nasıl olsa tanıdıklarımız birbirini tanımaz.Hepimiz ayrı ayrı hava atarız tanıdıklarımıza bunlar bizim diye
canım bak böle düşünme,korkunç bir para,ve o paranın ne yaptıracağını asla asla kımse kestıremezsın,yoklukta,fakırlıkte olduğu gıbı,Allah muhafaza ne yaparız bilinmez,böle keskın olmamak lazımdalgamı geçiyorsun altın tuvalet kağıdı
ALLAH şaşırtacak para vermesin istemem canımcanım bak böle düşünme,korkunç bir para,ve o paranın ne yaptıracağını asla asla kımse kestıremezsın,yoklukta,fakırlıkte olduğu gıbı,Allah muhafaza ne yaparız bilinmez,böle keskın olmamak lazım
Bu hiç fena olmazdı ya Elif
sonradan zengin olaydım da, bu damgaya razıydım valla
Napolyon üç şey demiş para parasonradan zengin olaydım da, bu damgaya razıydım valla
Bunun içene ne konulur ya
Tamam bende bunu alayım,ihtiyacı olan istesin değişiriz bişeyle:)
Para,ziynetleri falan koyarız:)Bunun içene ne konulur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?