- 18 Ekim 2022
- 15
- 4
- 25
-
- Konu Sahibi nesrinmoms
Hayır emzirmiyorum. İnşallah yokturdur korunuyorum da yani olması saçma olurbu arada emziriyormsnz
Yok gecikme olmadı daha 6 gün varAllah dilerse hc bsy korumaz o yüzden saçma deil de. Gecikme falan oldu mu
Yok ya e nabiza bakıyorum sürekli ama çıkmadı hala , öğleden sonra kendim gidip alacağım. Sizin silik çizginiz hemen mi çıktı , benimki baya sonradan çıktığı için hatalıdır diye düşünüyorum ama emin olmak için verdim kanı . Gecikmeniz de varmış ne güzel bence kan verin stres daha kötüKan testiniz çıktı mi acaba , dün bende yaptım benimki de böyle 2.çizgiyi gördüm kırmızılık gidince belli oldu cizgi testte , benim de gecikeli 7 gün oldu ama kan da negatif görür üzülürüm yine die yapmak istemiyorum arada kaldım birkaç gün daha bekleyeceğim
Ben 2 test yaptım biri negatif biri böyle 2.çizgi ilk negatifi görünce aman zaten birşey yok yine olmadi die bakmadım ama çok uzun süre geçmedi takip edemedim öğle üzeri yapmıştımYok ya e nabiza bakıyorum sürekli ama çıkmadı hala , öğleden sonra kendim gidip alacağım. Sizin silik çizginiz hemen mi çıktı , benimki baya sonradan çıktığı için hatalıdır diye düşünüyorum ama emin olmak için verdim kanı . Gecikmeniz de varmış ne güzel bence kan verin stres daha kötü
Haber bekliyoruuuzzzYok ya e nabiza bakıyorum sürekli ama çıkmadı hala , öğleden sonra kendim gidip alacağım. Sizin silik çizginiz hemen mi çıktı , benimki baya sonradan çıktığı için hatalıdır diye düşünüyorum ama emin olmak için verdim kanı . Gecikmeniz de varmış ne güzel bence kan verin stres daha kötü
Son durumunuz nedir acaba?Dün test yaptım başta çizgi çıkmadı yarım saat takip ettim gidip gelip sonra 1 saate yakın süreçte silik çizgi gördüm inanamadım suya tuttum kuruma çizgisi diye ama gitmedi çizgi . İkinci test yaptım silik çizgi falan çıkmadı emin olmak için kan verdim sonuç bekliyorum yarın çıkacak ama daha önce böyle bişey yaşayan oldumu bebeğim var 7 aylık korunuyodum iğne ile ama şüphe duydum bu ay ihtimal vermeyerek test yaptım kuruma çizgisine de benzemiyo yakından daha net ve belirgin pempe iki testi de attım eklentiye bakın
Bende doğum kontrol hapının 2. Ayındayım bu ay 2 hafta grip gıb ıhasta olup ılaç kullandım hamılelık belırtılerı yaşıyorum. Korunuyorum dıye ınanmak ıstemıyorum ama baş donmelerı de olmaya başladı artık kafam ço kkarışık bata 1 hafta var hap kullanmaya devam edıyorum. Ne çıkıcak bilmiyorum vala her şey tam korumuyor dıyorlar ama