- 16 Mart 2019
- 309
- 178
- 23
- 26
- Konu Sahibi Melankoliik
-
Umarım öyledir yani, 30 şubatta olan ilişkimde yumurtlamaya denk gelmedi, arkasından adet oldum zaten. Yinede ilk ay adet gören kadınlarda mevcut, ama normal olan adetim gibi oldu. İnşallah dediğimiz gibidirAdetten sonra ilişki olmamıs muhtemelen hamile deglsiniz
Onu da düşündüm ama iki testtede böyle ikinci çizgi durumu kafamı karıştırdıTest bozuk olabilir birde
Üstüne görme az bir kanamayla olur. Normal kan renginde adet olduysaniz sorun yasamazsiniz bazen testler böyle cikabiliyorUmarım öyledir yani, 30 şubatta olan ilişkimde yumurtlamaya denk gelmedi, arkasından adet oldum zaten. Yinede ilk ay adet gören kadınlarda mevcut, ama normal olan adetim gibi oldu. İnşallah dediğimiz gibidir ☹
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattinizÜstüne görme az bir kanamayla olur. Normal kan renginde adet olduysaniz sorun yasamazsiniz bazen testler böyle cikabiliyor
Ben gebelik yaşadım, ama bebeğimi kaybettim. Zorunlu kürtaj oldum, fakat bu esnada bir tramva geçirdim. Olayı hala atlatamadığım için şuan gebelik düşünmüyorum psikolojik bir etken, ve strese bağlı olduğuna inandırıyorum kendimi bu yüzden kaybettim diye dusunuyorum herşey Rabbimizin takdiri.. Ben bir buçuk yıl bekledim, çabaladım çırpındım istedim ve oldu. Öğrendiğimde adetim 10 gün gecikmişti. Çok test yapmıştım çünkü.. Fakat böyle bir durumla karşılaşmadım hiç. Adetimi de tam oldum açıkcası, fazla kan kaybederim zaten yine öyleydi, düşünün 8 gün sürdü. Bu tramvadan dolayıda hastaneye bile gitmek istemiyorum. Yeniden kan aldırmak, beta hcg baktırmak.. ne yapacağım, bilmiyorum..hamile olma ihtimaliniz bence yüksek.
kanda baktırın.
adet gibi düşük durumu da olabiliyor.
ya da hamile olup adet gibi kanaması olan da. en doğru sonuç beta hcg testi
Ben gebelik yaşadım, ama bebeğimi kaybettim. Zorunlu kürtaj oldum, fakat bu esnada bir tramva geçirdim. Olayı hala atlatamadığım için şuan gebelik düşünmüyorum psikolojik bir etken, ve strese bağlı olduğuna inandırıyorum kendimi bu yüzden kaybettim diye dusunuyorum herşey Rabbimizin takdiri.. Ben bir buçuk yıl bekledim, çabaladım çırpındım istedim ve oldu. Öğrendiğimde adetim 10 gün gecikmişti. Çok test yapmıştım çünkü.. Fakat böyle bir durumla karşılaşmadım hiç. Adetimi de tam oldum açıkcası, fazla kan kaybederim zaten yine öyleydi, düşünün 8 gün sürdü. Bu tramvadan dolayıda hastaneye bile gitmek istemiyorum. Yeniden kan aldırmak, beta hcg baktırmak.. ne yapacağım, bilmiyorum..
Ne kusuru yardımcı olmaya çalışıyorsunuz asıl tesekkur ederim size.. Haziranda gebe kaldım yani üstünden baya geçti yeni değil bu durum.. Fotoğraf atamıyorum testin fotoğrafını atsam dicem ama yükleyemiyorum. Yarın bir test daha mı yapsam sizceçok üzgünümpat diye böyle cevap verdim lütfen kusura bakmayın.
ne zaman oldu bu durum .
şunun için soruyorum : kürtaj sornası da kan da bir süre beta hcg kalıyor dolayısıyla idrar testi de pzotifis çıkabiliyor.
yarın tüm cesaretinizi toplayıp beta hcg baktırın.Ne kusuru yardımcı olmaya çalışıyorsunuz asıl tesekkur ederim size.. Haziranda gebe kaldım yani üstünden baya geçti yeni değil bu durum.. Fotoğraf atamıyorum testin fotoğrafını atsam dicem ama yükleyemiyorum. Yarın bir test daha mı yapsam sizce
Yarın olmasada pzt olabilir ancak..yarın tüm cesaretinizi toplayıp beta hcg baktırın.
Acile gitmiştim ama yapmamışlardı.. tıp merkezi olabilir ama şuan bat'a 9 gün var çıkarmı kanda sonuçherhangi bir hastanenin acilinde ya da tıp merkezinde yaptırabilirsiniz.
bir an önce sonuç çıksın ki rahatlayın
Her zaman dua etmişimdir Allahım isteyenlere nasip et diye. Bende 1 buçuk yıl boyunca böyleydim, sonra olmuştu.. Rabbim bir gün sanada nasip eder Allahın izniyle. Ne kadardır olmuyorhayat çok garip... ben de o ikinci çizgiyi göremiycem diye test yapmaya korkuyorum.
bata 1 hafta var. ve gün aşırı ilişki oldu. göreve döndü resmen.
Daha çok yeni aslında bu 3. Ay olacakHer zaman dua etmişimdir Allahım isteyenlere nasip et diye. Bende 1 buçuk yıl boyunca böyleydim, sonra olmuştu.. Rabbim bir gün sanada nasip eder Allahın izniyle. Ne kadardır olmuyor
Evet büyütüyor kesinlikle Rabbimize sığının Allah ol der ve olur isyan etmeyin olmuyor olmaycak demeyinDaha çok yeni aslında bu 3. Ay olacak
İnsan kafasında büyütuyor
bugün birsey yaptın mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?