Sonradan çıkan çizgi?

Melankoliik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
309
178
23
26
Kızlar adetim hep düzenlidir 27-30 günde bir olurum. Son korunmasız ilişkim 30 ocakta oldu. 3 şubatta regl oldum 10 şubatta bitti. 17 şubatta kahverengi lekelenmem oldu. Fakat bu ay hiç ilişkim olmadı.. lekelenme hala devam ediyor, anlam veremedim ilk kez oldu yumurtlama günümde. 18 Şubatta test yaptım. İkinci çizgi çok silikti, fakat eğriydi yani tam olarak / böyleydi. Yumurtlama günüm olduğu için olabilir mi dedim, bekledim ve bugünde test yaptım. 5 dk boyunca baktım, hiç çizgi yoktu. Fakat şimdi baktığımda yaklaşık yarım saat oldu ikinci çizgi çok net. Şuan gebelikte düşünmüyorum kızlar, bunun için ilişkiye girmedik eşimle. Kızlar böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sizce gebelik var mıdır..

Umarım öyledir yani, 30 şubatta olan ilişkimde yumurtlamaya denk gelmedi, arkasından adet oldum zaten. Yinede ilk ay adet gören kadınlarda mevcut, ama normal olan adetim gibi oldu. İnşallah dediğimiz gibidir ☹
Üstüne görme az bir kanamayla olur. Normal kan renginde adet olduysaniz sorun yasamazsiniz bazen testler böyle cikabiliyor

hamile olma ihtimaliniz bence yüksek.
kanda baktırın.
adet gibi düşük durumu da olabiliyor.
ya da hamile olup adet gibi kanaması olan da. en doğru sonuç beta hcg testi

hamile olma ihtimaliniz bence yüksek.
kanda baktırın.
adet gibi düşük durumu da olabiliyor.
ya da hamile olup adet gibi kanaması olan da. en doğru sonuç beta hcg testi
Ben gebelik yaşadım, ama bebeğimi kaybettim. Zorunlu kürtaj oldum, fakat bu esnada bir tramva geçirdim. Olayı hala atlatamadığım için şuan gebelik düşünmüyorum psikolojik bir etken, ve strese bağlı olduğuna inandırıyorum kendimi bu yüzden kaybettim diye dusunuyorum herşey Rabbimizin takdiri.. Ben bir buçuk yıl bekledim, çabaladım çırpındım istedim ve oldu. Öğrendiğimde adetim 10 gün gecikmişti. Çok test yapmıştım çünkü.. Fakat böyle bir durumla karşılaşmadım hiç. Adetimi de tam oldum açıkcası, fazla kan kaybederim zaten yine öyleydi, düşünün 8 gün sürdü. Bu tramvadan dolayıda hastaneye bile gitmek istemiyorum. Yeniden kan aldırmak, beta hcg baktırmak.. ne yapacağım, bilmiyorum..

çok üzgünüm pat diye böyle cevap verdim lütfen kusura bakmayın.

ne zaman oldu bu durum .
şunun için soruyorum : kürtaj sornası da kan da bir süre beta hcg kalıyor dolayısıyla idrar testi de pzotifis çıkabiliyor.

Ne kusuru yardımcı olmaya çalışıyorsunuz asıl tesekkur ederim size.. Haziranda gebe kaldım yani üstünden baya geçti yeni değil bu durum.. Fotoğraf atamıyorum testin fotoğrafını atsam dicem ama yükleyemiyorum. Yarın bir test daha mı yapsam sizce

yarın tüm cesaretinizi toplayıp beta hcg baktırın.

herhangi bir hastanenin acilinde ya da tıp merkezinde yaptırabilirsiniz.
bir an önce sonuç çıksın ki rahatlayın

silik çizgi idrarda çıktığına göre bence çıkar.
önce kanda yükseliyor.
acillerde yapıyorlar ya parasıyla değil mi allah allah

hayat çok garip... ben de o ikinci çizgiyi göremiycem diye test yapmaya korkuyorum.
bata 1 hafta var. ve gün aşırı ilişki oldu. göreve döndü resmen.

hayat çok garip... ben de o ikinci çizgiyi göremiycem diye test yapmaya korkuyorum.
bata 1 hafta var. ve gün aşırı ilişki oldu. göreve döndü resmen.
Her zaman dua etmişimdir Allahım isteyenlere nasip et diye. Bende 1 buçuk yıl boyunca böyleydim, sonra olmuştu.. Rabbim bir gün sanada nasip eder Allahın izniyle. Ne kadardır olmuyor

Her zaman dua etmişimdir Allahım isteyenlere nasip et diye. Bende 1 buçuk yıl boyunca böyleydim, sonra olmuştu.. Rabbim bir gün sanada nasip eder Allahın izniyle. Ne kadardır olmuyor
Daha çok yeni aslında bu 3. Ay olacak
İnsan kafasında büyütuyor
bugün birsey yaptın mi ?

Daha çok yeni aslında bu 3. Ay olacak
İnsan kafasında büyütuyor
bugün birsey yaptın mi ?
Evet büyütüyor kesinlikle Rabbimize sığının Allah ol der ve olur isyan etmeyin olmuyor olmaycak demeyin İnşallah güzel haberlerinizi alacagiz.. bugun test vs yapmadım adete 1 hafta kala goguslerim şişer. Bugün şiştiler sanıyorumki adet olacağım. (Gebeliğimde şişmemişti adetim 1 hafta geçince büyümüşlerdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…