- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Dokunamamki ben hayvanlara krem bile vermedi rahatsiz ediyorsa kis mevsimi geldiginde aldirabilirsin dediSnra cikan ben gordum ama boyle bir sey gormemistim. Sokak hayvanlariyla falan temasin oldu mu hic yakin zamanlarda?
Gorenlerde zaten egzama yada derma diyo sinirim bozuldu yaa goruntusu cok kotuKaşınıyorsa ben degil o bence egzama gibi bişey olabilir.
O zaman hormonal degisime bagli olabilir. Mesela troid problemi, bazi dogum kontrol haplari, yumurtlamaya yonelik ilacar. Gunes isinlari da etkikeyebilir. Bazi ilaclar fotosensitif etki yapabiliyor. Genetik de olabilir.Hi
Dokunamamki ben hayvanlara krem bile vermedi rahatsiz ediyorsa kis mevsimi geldiginde aldirabilirsin dedi
Bir donem kullanmistim canim haplari sonra biraktim bir kac ay once guneste olabilir evet cok etkileniyorum cunku gunesten bir doktora daha gideym en kisa zamandaO zaman hormonal degisime bagli olabilir. Mesela troid problemi, bazi dogum kontrol haplari, yumurtlamaya yonelik ilacar. Gunes isinlari da etkikeyebilir. Bazi ilaclar fotosensitif etki yapabiliyor. Genetik de olabilir.
Sebebini bilirsen guzel olur. Yoksa aldirirsin tekrar baska yerde cikabilir. Sebebi bilirsen ona gore onlemini alirsin.Bir donem kullanmistim canim haplari sonra biraktim bir kac ay once guneste olabilir evet cok etkileniyorum cunku gunesten bir doktora daha gideym en kisa zamanda
Insallah cikmaz yaa tesekkur ederim ilgin icinSebebini bilirsen guzel olur. Yoksa aldirirsin tekrar baska yerde cikabilir. Sebebi bilirsen ona gore onlemini alirsin.
Arkadaslar 3 aynonce alnimda boyle bisey cikti bugun doktora gittim ben oldugunu soyledi ama tereddut ettim biraz rengi degisik bazen kirmizilasiyo bazen soluyo rengi boyle bir sey yasayan varmiEki Görüntüle 2034399 Eki Görüntüle 2034399
Eğer üzeri pütür pütür minik su kabarcığıyla kaplıysa egzamadırArkadaslar 3 aynonce alnimda boyle bisey cikti bugun doktora gittim ben oldugunu soyledi ama tereddut ettim biraz rengi degisik bazen kirmizilasiyo bazen soluyo rengi boyle bir sey yasayan varmiEki Görüntüle 2034399 Eki Görüntüle 2034399
Su kabarcigi yok ama kasinti ve aci var rengi kirmizi birazda mora yakin kenarlari birvkac defada pul pul dokuldu kasiyincaEğer üzeri pütür pütür minik su kabarcığıyla kaplıysa egzamadır
Bende egzama vardı da önceden kaşıyınca bnm de derim dökülürdü sonra acırdı Eti'm çekiliyor gibi öyle birşey miSu kabarcigi yok ama kasinti ve aci var rengi kirmizi birazda mora yakin kenarlari birvkac defada pul pul dokuldu kasiyinca
Aynen oyle ya degisik bir aci ama egzama ayagimda olmustu bir donem boyle hissetmemistmBende egzama vardı da önceden kaşıyınca bnm de derim dökülürdü sonra acırdı Eti'm çekiliyor gibi öyle birşey mi
Yüz daha inçe ve hassas bir bölge belki farklılık gösterebilir siz doktora gidene kadar kuru tutmaya özen gösterin o bölgeyiAynen oyle ya degisik bir aci ama egzama ayagimda olmustu bir donem boyle hissetmemistm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?