• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan cikan ben

Deryakuzusu88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.005
1.767
133
36
Arkadaslar 3 aynonce alnimda boyle bisey cikti bugun doktora gittim ben oldugunu soyledi ama tereddut ettim biraz rengi degisik bazen kirmizilasiyo bazen soluyo rengi boyle bir sey yasayan varmi
20170816_220745.jpg
20170816_220745.jpg

Ben bunu pek bene benzetemedim ama sonradan bende de ben çıkmıştı.sonradan çıkma konusunda kafanız karışmasın yani.
İsterseniz başka bir doktora da görünün

Canim kasiniyo bendede sonradan cikanlar var ama boyle degil baska bir dr gitcem ama nette biraz arastirinca aklima takildi aciyor birde

Hi

Dokunamamki ben hayvanlara krem bile vermedi rahatsiz ediyorsa kis mevsimi geldiginde aldirabilirsin dedi
O zaman hormonal degisime bagli olabilir. Mesela troid problemi, bazi dogum kontrol haplari, yumurtlamaya yonelik ilacar. Gunes isinlari da etkikeyebilir. Bazi ilaclar fotosensitif etki yapabiliyor. Genetik de olabilir.

O zaman hormonal degisime bagli olabilir. Mesela troid problemi, bazi dogum kontrol haplari, yumurtlamaya yonelik ilacar. Gunes isinlari da etkikeyebilir. Bazi ilaclar fotosensitif etki yapabiliyor. Genetik de olabilir.
Bir donem kullanmistim canim haplari sonra biraktim bir kac ay once guneste olabilir evet cok etkileniyorum cunku gunesten bir doktora daha gideym en kisa zamanda:(

Bir donem kullanmistim canim haplari sonra biraktim bir kac ay once guneste olabilir evet cok etkileniyorum cunku gunesten bir doktora daha gideym en kisa zamanda:KK43:
Sebebini bilirsen guzel olur. Yoksa aldirirsin tekrar baska yerde cikabilir. Sebebi bilirsen ona gore onlemini alirsin.

Arkadaslar 3 aynonce alnimda boyle bisey cikti bugun doktora gittim ben oldugunu soyledi ama tereddut ettim biraz rengi degisik bazen kirmizilasiyo bazen soluyo rengi boyle bir sey yasayan varmiEki Görüntüle 2034399 Eki Görüntüle 2034399
Arkadaslar 3 aynonce alnimda boyle bisey cikti bugun doktora gittim ben oldugunu soyledi ama tereddut ettim biraz rengi degisik bazen kirmizilasiyo bazen soluyo rengi boyle bir sey yasayan varmiEki Görüntüle 2034399 Eki Görüntüle 2034399
Eğer üzeri pütür pütür minik su kabarcığıyla kaplıysa egzamadır

Back