• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan cikan 2. Cizgi

Cilser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
64
22
3
36
Dun prediktor aldim ilkten cizgi yi sadece ben goruyor gibiydim bu aralar nere baksam cift cizgi goruyorum 2. Adetime 10 gun var sonradan.bu sekil oldu cizgi son beta hcg 2 den.0.01 e dusmustu cuma tekrar doktora gidicem artik umudu kestim ama hala adet olmadigindan yine test yaptim .not tok karnina yaptim gece gunduz yemek yedigimden ac karnina oldugum bir zaman maalesef yok

Eklentiler

• 20200803_083631.webp
    20200803_083631.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 20200803_083615.webp
    20200803_083615.webp
    6 KB · Görüntüleme: 91
Mrb
Dun prediktor aldim ilkten cizgi yi sadece ben goruyor gibiydim bu aralar nere baksam cift cizgi goruyorum 2. Adetime 10 gun var sonradan.bu sekil oldu cizgi son beta hcg 2 den.0.01 e dusmustu cuma tekrar doktora gidicem artik umudu kestim ama hala adet olmadigindan yine test yaptim .not tok karnina yaptim gece gunduz yemek yedigimden ac karnina oldugum bir zaman maalesef yok
Mrb acaba fotoyu kaç dk çektiniz

Kaç dk sonra

bir kaç saat sonra bunlarda eski testler
Bu fotoda ki testlerde silikte olsa var gibi ki bu hamile olduğunuzu gösterir

Ama ilk attığınız fotoyu testi yaptıktan bi kaç sonra çektiyseniz kuruma çizgisi olma payı yüksek 10 dan sonra çıkan sonuca itibar etmemek lazım

Bu fotoda ki testlerde silikte olsa var gibi ki bu hamile olduğunuzu gösterir

Ama ilk attığınız fotoyu testi yaptıktan bi kaç sonra çektiyseniz kuruma çizgisi olma payı yüksek 10 dan sonra çıkan sonuca itibar etmemek lazım
sabırsızlıkla bir sonraki kan tahlilini bekliyorum :(

benimde ilk başlarda kuruma cizgisi çıktı hep aceleci olduğum için adete kadar belki 20 test yapmisimdir sonra hep 2 dakika icinde cikti cizgiler kuruma cizgiside olabilir ama yinede ümit var bence

Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım 🙏

Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım 🙏
Ne ilacı kullaniyorsunuz? 10gun sonra duydum ancak 6 gun sonra hic duymadim, çok erken.

Tamam canım. Hafif düzeyde antideprrsan
Bilirkişi gibi konusmayayim ama acaba belli olana kadar papatya cayi tarzı antidepresan icerigi olan caylardan tuketsen ise yarar mi ki? Araştır bakalım biraz. Nasil olsa gebelik olursa ilaci birakcaksin dmi? Belki birlikte kullaniliyordur tabii bilmiyorum. Doktorun ne diyor?

Bilirkişi gibi konusmayayim ama acaba belli olana kadar papatya cayi tarzı antidepresan icerigi olan caylardan tuketsen ise yarar mi ki? Araştır bakalım biraz. Nasil olsa gebelik olursa ilaci birakcaksin dmi? Belki birlikte kullaniliyordur tabii bilmiyorum. Doktorun ne diyor?
Eğer gebelik varsa papatya çayı gibi bitkisel ürünler tehlikeli olabilir gene de araştır canım bi

Henüz belli olmadığı için kimseye gitmedim. Bir de bayram tatili var tabi. Adetime 9 gün varşüpheli ilişkimin üzerinden 6gün geçti. Kanda çıkacağını bilsem hemen gidip test yaptıracağım. Ama emin olamıyorum. Çıkn varsa yardımcı olsa sevinirim. Veya kaç olmalı şu anda bilemiyorum

Sağ kasığım acayip ağrıyor bir de belim. Psikolojik mi onu da kestiremiyorum. Acile gidip kan veresim var. Ama çıkmazsa diyorum kendimce

Back