- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- Konu Sahibi Linanin annesi
-
Ben test yaptim once negatifdi yada cizgiyi gormedim bir kac saat sonra teste baktigimda 2 cizgi silik bir sekilde belli oluyordu daha once ki yaptigim testlerde boyle birsey olmuyorduBen ilk test yaptığımda negatifti 3-4 gün sonra yaptığımda pozitif çıktı. Merak ettiğin şey neydi canim
Tamam canimBaşka test alıp yapma şansın varsa tekrar dene bakalım. Ben üç beş dj sonra görmüştüm çizgiyi. Bilemedim
Bana bu soylediklerin umut olur allah senden razi olsunBenm de sonradan cikti 2. Cizgi ya da asiri silikti ben goremedim ama sonradan netlesti, simdi 3 ayli hamileym
Bana da dua eder misin rabbim banada nasip etsin insallahBenm de sonradan cikti 2. Cizgi ya da asiri silikti ben goremedim ama sonradan netlesti, simdi 3 ayli hamileym
Insallah vardir rabbim tum isteyenlere nasip eder insallahBence olabilirliği var testleri yinele takip et normalde kurudukça koyulaşıp belirginleşir ama flu da olsa hayali çizgilerin bile anlamı var,
Ederim canm sen gonlunu hep ferah tut insallah olur bu ayBana da dua eder misin rabbim banada nasip etsin insallah
Bende oyleyim canim ollmayinca karalar bagliyorum esimide cok uzuyorum ama elimde degilEderim canm sen gonlunu hep ferah tut insallah olur bu aytesti tekrarla ama yarin, olmazsa da uzulme diger ay olur ben hep oyleydim olmayinca karalar baglamadim hep diger ay icin umutlandim
Hic uzulme ben hep dedim ki Allah bana nasip ettiyse er ya da gec olacak bu dusuncede olunca rahatliyorsun,Bende oyleyim canim ollmayinca karalar bagliyorum esimide cok uzuyorum ama elimde degil
Diyorum ki rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese anneligi nasip et tez zamanda bize de bu sevinci yasatsin insallahHic uzulme ben hep dedim ki Allah bana nasip ettiyse er ya da gec olacak bu dusuncede olunca rahatliyorsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?