Sonradan bakire olmamami sorun etti

Bu kişi ilerde sizi çok üzer söyleyim evlenseniz bile ilerde boşanmaya kadar gider bu konu söyleyim.Sizin açık yüreklilikle bunu söylemeniz güzel ancak kaldıramamış bu konuyu babasına söyletmeside ayrıca çok saçma sapan..Ilişkinin ayrıntısını da sorması igrenclik ayrıca

Yanlis anlasilma var, duzelltim simdi. Bu konuyu babasina söylemedi. Evlenmek istedigi bir iliskisi oldugunu söyledi..

Finlandiya gibi mis gibi bi ülkede sen git Türkiye'nin doğusundan bi barzo bul kendine.
Zorun ne arkadaşım?
Aynısını yazıcaktım.

Etrafınızda adam mı yok? İnternetten tanışmak çok saçma geliyo. Tanıma etme yüzyüze görüşme ama çok sev. Onun için ülke değiştirmeyi göze al filan.

Seni ileride daha cok kira bilir sevgi gostermeme sorunu ola bilir buda bence kadinlar icin cokkk uzucu birsey bence cook daha cok baglanmadan biseyler yoluna koy derim canim...Cook uzuldjm gercekten

Sonraki yorumlari okumadim ama 1 kisi bike cikip olabilir evlen bu adamla dememistir. Diyen varsa da o adamin zihniyetindedir. Uzak dur. Sen bu durustlugunle cok daha iyilerini hakediyorsun.

Bir erkek bunu bir kere sorun ettiyse bundan sonra da hep edecektir. İlk günden söylemişsiniz kendi etik kurallarınıza göre, ama bu tip şeyleri karşı tarafın hareketlerini tarttıktan sonra söylemeyi seçerdim. Buna benzer bir olay başıma geldi, roller tam tersi olarak yani, ben bunu kaldıramayan bir insanım ve etkisinde tam 1 yıl kaldım sürekli olarak size yöneltilen o detay öğrenme sorularını ona sormaya yeltendim çünkü kafamda kuruyordum, keşke hiç söylemeseymiş, 1 yıldan sonra sorun etmemeye başladım, bunu kabullenmem uzun zaman sürdü yani. Erkek için ise daha zorlu bir süreçtir eminim.

Mesajimdan sonra beni aradi. Öyle bir sakin bir ses tonu var ki hemen yumusuyorum. Hemen kaniyor muyum bilmiyorum. Yetistigi cevrede bunlar normal olmadigini. Beni sevdigi icin kiskandigini. Beni zamanla daha cok sevdigini onun icin daha önce aklina getirmedigini. Ben de dedim ki, senin yetistigin cevrede birden fazla evli olan erkekler var, bu da bana normal gelmiyor dedim.

Ben böyle bir durum olmasa da seni istemiyorum cunku senin bakis acin cok yanlis dedim. O da bunu degistiremezsin. Ben de istemezdim bunlarin olmasini. Birden aklima getirince cok mutsuz oldum dedi.

Babasiyla kendisi konusmamis daha ama babasi ailesiyle tanisalim demis. Yine aklim karisti.

Yine aklim karisti.

Şu forumda sadece birkaç kere söylemişimdir bu lafı ama bundan sonra hak ediyorsunuz. Bu adamı da, adamın tavırlarını da, ettiği ve edeceği lafları da, ileride başınıza kakmasını da, gerçekten hak ediyorsunuz.

İki günlük adam, size şort giymek normal geldiği halde giyme dediği için hemen kabul ediyorsanız, arkadaşlarınıza karışmasına izin veriyorsanız, yetmiyor bir yere giderken izin istiyorsanız, bakire değilsiniz diye size bir dünya laf ettiğini görüyorsanız, birlikte olduğu kadınlara değer vermediğini açıkça söyleyen bir adamdan rahatsızlık duymuyorsanız, bütün bunların üstüne hala iki güzel söze aklınız karışıyorsa kusura bakmayın bu bile bile ladestir ve adam şu aşamadan sonra istediğini yapıp istediğini söyler.

Adam toplumun yüzde 80 i gibi hasta.Kaç kere yaptın ne hissettin ne demek? Cidden önemseyen insan böyle bir soru mu sorar? Sapık tatmin mi oluyo nedir? Sen sağlıklı bir çevrede büyüdüğün için bu hırbolara alışık değilsin.Biz onlarca gördüğümüzden hemen notunu verebiliyoruz. Canın mı sıkılıyor kuzum?Arkana bakmadan kaç.

Valla bile bile kendini cehennemin ortasina atan bu denli bela meraklisi olan bu denli hayatini mahvetme meraklisi baska kisi daha gormedim...
sen bilirsin evlende gor bakalim dunya kac bucakmis oyle finlandiyali erkek arkadasla takildigin gibi medeni medeni kurtulabilecekmisin bakalim bu adamdan da senin hayatini cehenneme cevirdiginde. Hem hayatini hem kariyerini bitirecek bir hamle atmak uzeresin, okuldan falan bunaldiysan bir ara ver ama bu tarz seylerle kendine tehlikeli eglenceler arama derim buda sana son abla tavsiyem olsun
hadi iyi sanslar

Akıl alır gibi değil gerçekten.

o zaman müstehaktır sana arkadaşım, biz ne diyelim...

Bir musibet bin nisihatten iyidir diyelim kızlar biz hepberaber. Boşa yormayın kendinizi. Arkadaş finlandiyada bu ülkenin gerçek barzolarını kırolarını tanımamıştır, evlensin bi tanışsın kendileriyle bi görsün bakalım hayat Finlandiyadaki gibi toz pembe mi? Ananın babanın evindeki prenses misin hala o vakit? Hakediyorsun sen. Bize hava hoş ben ne yaptım başlıklı konularını da okuruz.

dunyadaki en guzel sey; bir beraberligin istekler dogrultusunda, guven ve mutlak sevgi bagiyla yasanmasidir.
her insan arzu eder ki yasanilan bu bag, omurluk olsun. ancak hayat bu, olmayabilir.
sevgili N Nezamanmutluolacam
evlilikte, bilakis de iliskide en mutlak sey saygidir. bu saygi cogu zaman sevgiden de otedir.
insanlarin yasanmisliklari olabilir; bu bir opucuk de olabilir, tamamina eren bir birlesme de. ancak devaminda yasanilan iliskilerde taraflarin bu yasanmisliklara saygi duymasi gerekir. ancak o vakit yeni iliskiden bir hayir cikar.
erkek arkadasiniz nefsine yenilmis olabilir, ancak olgunlasmamis bir fikir sahibi de olabilir. en dogru secenegi ancak siz takdir edebilirsiniz.
asla yasanmisliklariniz boynunuzu egmesin.

Fillandiya gibi yerde yaşa gel Türkiye den evlenecek adam bul. Zorunuz ne? Bu ülkeye gelip bu zihniyette bi adamla uğraşıp birde üstüne terördü savaştı saçma sapan şeylerle yaşayıp korku dolu bir hayat süreceksiniz?

Bu adamla evlenirsen eğer edeceğin kavgada tartışmada sen zaten benle evlendiğinde nasıldın ben seni kabul ettim tarzında onur gurur kırıcı sözler duymaya hazır ol.

Evlenmeyeceğim adamla birliktelik yaşamaya bende karşıyım ama siz söylemişsiniz oda zamanında kabul etmiş. Şimdi gelip böyle söylüyor gözüken o ki bu durum temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önünüze koyulacak

Ben Avrupada yasayipta Türkiye´den bir sevgili bulmayi/edinmeyi (herneyse) bir cogu gibi buna kötü bakmiyorum olabilir niye olmasinki. Yalniz sizin erkek arkadasinizin zihniyeti kötü. Üstelik Avrupada yasayan türk erkeklerin bekaret konusuna daha cok önem verdigini düsünüyorum (en azindan benim cevremde yasadigim yerde öyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…