- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
-
Bu kişi ilerde sizi çok üzer söyleyim evlenseniz bile ilerde boşanmaya kadar gider bu konu söyleyim.Sizin açık yüreklilikle bunu söylemeniz güzel ancak kaldıramamış bu konuyu babasına söyletmeside ayrıca çok saçma sapan..Ilişkinin ayrıntısını da sorması igrenclik ayrıca
Aynısını yazıcaktım.Finlandiya gibi mis gibi bi ülkede sen git Türkiye'nin doğusundan bi barzo bul kendine.
Zorun ne arkadaşım?
Bana sort, bikini giymeyeceksin demisti. Bu ilk duydugumda cok tuhafima gitmisti ama tamam dedim.
Erkek arkadaslarinla görusmeyeceksin gibi seyler söyledi. Sorun etmedim, ben de kiskanclik yapan bir insanim diye.
Erkeklerin de oldugu bir yer ise izin aldim...
Yine aklim karisti.
Mesajimdan sonra beni aradi. Öyle bir sakin bir ses tonu var ki hemen yumusuyorum. Hemen kaniyor muyum bilmiyorum. Yetistigi cevrede bunlar normal olmadigini. Beni sevdigi icin kiskandigini. Beni zamanla daha cok sevdigini onun icin daha önce aklina getirmedigini. Ben de dedim ki, senin yetistigin cevrede birden fazla evli olan erkekler var, bu da bana normal gelmiyor dedim.
Ben böyle bir durum olmasa da seni istemiyorum cunku senin bakis acin cok yanlis dedim. O da bunu degistiremezsin. Ben de istemezdim bunlarin olmasini. Birden aklima getirince cok mutsuz oldum dedi.
Babasiyla kendisi konusmamis daha ama babasi ailesiyle tanisalim demis. Yine aklim karisti.
Mesajimdan sonra beni aradi. Öyle bir sakin bir ses tonu var ki hemen yumusuyorum. Hemen kaniyor muyum bilmiyorum. Yetistigi cevrede bunlar normal olmadigini. Beni sevdigi icin kiskandigini. Beni zamanla daha cok sevdigini onun icin daha önce aklina getirmedigini. Ben de dedim ki, senin yetistigin cevrede birden fazla evli olan erkekler var, bu da bana normal gelmiyor dedim.
Ben böyle bir durum olmasa da seni istemiyorum cunku senin bakis acin cok yanlis dedim. O da bunu degistiremezsin. Ben de istemezdim bunlarin olmasini. Birden aklima getirince cok mutsuz oldum dedi.
Babasiyla kendisi konusmamis daha ama babasi ailesiyle tanisalim demis. Yine aklim karisti.
Valla bile bile kendini cehennemin ortasina atan bu denli bela meraklisi olan bu denli hayatini mahvetme meraklisi baska kisi daha gormedim...
sen bilirsin evlende gor bakalim dunya kac bucakmis oyle finlandiyali erkek arkadasla takildigin gibi medeni medeni kurtulabilecekmisin bakalim bu adamdan da senin hayatini cehenneme cevirdiginde. Hem hayatini hem kariyerini bitirecek bir hamle atmak uzeresin, okuldan falan bunaldiysan bir ara ver ama bu tarz seylerle kendine tehlikeli eglenceler arama derim buda sana son abla tavsiyem olsun
hadi iyi sanslar
o zaman müstehaktır sana arkadaşım, biz ne diyelim...Mesajimdan sonra beni aradi. Öyle bir sakin bir ses tonu var ki hemen yumusuyorum. Hemen kaniyor muyum bilmiyorum. Yetistigi cevrede bunlar normal olmadigini. Beni sevdigi icin kiskandigini. Beni zamanla daha cok sevdigini onun icin daha önce aklina getirmedigini. Ben de dedim ki, senin yetistigin cevrede birden fazla evli olan erkekler var, bu da bana normal gelmiyor dedim.
merhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina. Yani evlenmek istedigi bir iliskisi oldugunu söyledi.
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?