Sonradan bakire olmamami sorun etti

Karar hakkı hala ondaymış gibi bi yaklaşımın olmuş yine ona, ama ayrılmak istemediğini söylemişsin. Bu adamla evlenirsen, aynı evdeyken sana bu konuyla ilgili çok büyük eziyetler edeceği belli... kendine bunu yapma, kaç aydır var ki hayatında, ki yaptığı baskılara bak bikini şort giyme demiş tamam demişsin,herşeyin sinyali gözüne gözüne çakılıyo farkındaysan. Bu senin gördüğün daha hiç bişey farkındasın dimi.... bu sadece fragman. Kendine bunu yapma

Tabi bir erkeğin yetiştiği çevrede ,ailede önemli çiftler arasında uyum çok önemli bence aşktanda önemli birde bir erkek ile arkadaş olamadıktan sonra eş ,evlilik zaten olamaz bu adam müsveddesi hemen yasaklarla gelmiş sende buna müsaade göstermişsin sonrada daha da ileriye gitmiş cinsel deneyimin hakkında en ayrıntılı bilgiyi istemiş çok aşağlık bir davranış , belliki kadına saygısı yok, sonrada olmayacak , resmen iğrendim kendini baya birşey sanıyor bu egosu tavan yapmış bence bir aşağ çek ki ne mal olduğunu anlasın birdahi ilşkindede bu konuları konuşmamak üzere sevgili bul ve asla bu ayrıntılarını evleneceğin insana anlatma bu senin özelin sadece bakire değilim dersin o kadar ayrıntılarda diretirse anlatmanı ayrılırım dersin herkes haddini bilmeli yaşanmış bltmiş o ne yahu ,

Minimum 6 sene tıp eğitimi alıp TUS gibi sınavı geçip asistanlığı tamamlayıp uzman olan bir adam böyle hareket etmez. Kaldı ki bunların hepsini yapması için 30 yaş çok erken bir yaş.
Bekarete önem verebilir. Ama şu eğitimden geçen bir insan internetten tanıştığının ilk günü evlilikten konu açmaz. Kesinlikle öncelikle doktor olduğuna inanma.

İkinci olarak sizin aranızda olan özel bir durumu babasına söylemesi onun zihniyetini ortaya koyuyor zaten. Her şey çok net. Bu adamdan bir halt olmaz.

Uzman doktor degil, pratisyen. Ve doktor oldugundan eminim.

Bizim aramizdaki durumu babasina söylemedi. Evlenmeyi dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi sadece. Belki buna bana sorarlar dedi sadece. O zaman yalan söylemem gerekecek dedi.

Bizim aramizdaki durumu babasina söylemedi. Evlenmeyi dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi sadece. Belki buna bana sorarlar dedi sadece. O zaman yalan söylemem gerekecek dedi.
Evlenmeyi düşünmek....
Cidden o kadar kolay bir mesele mi?
Farklı kültürlerden... Farklı ülkelerden..
Kaç saat yüz yüze zaman geçirdiniz?

Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.

bu kafadaki (ya da kafasızlıktaki mi demeliyim) biriyle evlenecek kadar zavallı olmayın,
bu zihniyetteki yaratıklar hiçbir şekilde mutuluğu haketmiyorlar, ona bu mutluluğu tattırmayın.
umarım diğer alanlarda uzmanlaşmış bir bakireyle evlenir de kadınla erkeğin farkını anlar

iş ciddiye binince kaçmaya başladı hem detayları öğrense ne yapacak 10 kere yatmış olsan ne değişecek. bu şimdiden böyleyse yarın öbürgün daha çok canını acıtır yapma etme yazık kendine bırak gitsin

amiyane bir tabir olacak ama adam senin şeyinin derdine düşmüş, kaç kere yaptın ne hissettin bilmem ne. ne kadar mide bulandırıcı rencide edici şeyler. tahsilli aklı başında bir kadın olarak kendine böylesi aşağılayıcı bir davranışı nasıl yakıştırabiliyorsun? o kadar mı gözün kör oldu. adam sana şort giyemezsin bikini giyemezsin diyor sen de tamam diyorsun. sen bunları sahiplenilmek mi sandın? gerçekten sahiplenen bir adam seni geçmişinle vurur mu bir düşün. yarın bir gün evlen bununla, sevişirken başkalarıyla da böyle mi seviştin böyle mi zevk aldın dediği zamanda ne demek istediğimi anlarsın. bakalım o zaman geriye aşk kalıyor mu?

bunca arkadaş sana bişeyler söylemeye çalışıyor ama sen hala tüm olanlara rağmen ayrılmak istemiyorum demişsin. ayrılma arkadaşım. bir müsibet bin nasihattan iyidir.

Bence bu isin macera kismi degisik olmasi sizi heyecanlandirmis ama inanin isin icine ciddiyetle girerseniz basiniz buyuk belaya girer, dogunun insani ne olursa olsun yeri egitimi mevkisi zenginligi anne ve babanin (ozelikkle babanin) sozunden cikmaz omur boyu sizi yonetecek bir kulturun icine girmeye hazirmisiniz ? Hic turkiyede yasadiniz mi ? Hic turkiyenin dogu bolgelerinin kulturuyle yakindan etkilesiminiz oldu mu ?
sizinle daha tanismadan birinci dakkada evlenme konusu acan adam acaba azicikta olsa sizi yurt disina gitmek icin bir firsat olarak gormus olamaz mi ?
Bakin adamin internetten uzaktan size ask nameleri duzmesi hosunuza gitmis olabilir turk olmasi ayni dili ve kulturun paylasiyor olmak hosunuza gitmis daha onceki yabanci sevgililerinizden daha fazla uyum yakalamis olabilirsiniz ama bu karsilastiginiz turkiyedeki tek tip okumus erkek bekar doktor degil bundan emin olun. Bu sekilde koru korune gitmeyin olayin uzerine kaldiki kadin yaparsa soyle olur ama erkek yaparsa birseycik olmaz diyen bir zihniyetteki adamla hala ne gelecegi hayal ediyorsunuz anlamiyorum.
Kadin haklari ve kadin egitimi ve istihdami acisindan dunyanin en onde gelen ulkelerinden birinde digum buyuyup okumussunuz ve calisiyorsunuz turkiyede isler oyle uzaktan gordugunuz gibi degil bunlarin temelinde de kadina verilen/ daha dogrusu verilmeyen deger. Tore namus cinayetleri kadina toplumun bakis acisi vs vs..
Biraz nerde durdugunuzu ve neyle muhatap oldugunuzu objektif olarak dusunurseniz ne demek istedigimi anlarsiniz umarim.
Kendinize evlenecek baska birini bulun derim, turkiyede yilda birsuru tip kongreleri duzenleniyor kendi alaninizla alakali olanlari katilin birsuru hem genc bekar meslektasinizla tanisirsiniz hemde birsuru turk meslektasiniz olur alaninizla ilgili.

Su adamin pesini birakin

neee! o kız bakire diye mi soracaklarmış? hangi mağaradan çıkmış o? ya şimdi çok fena küfrederdim de neyse etmeyecem.
Ablacım saçmalama, tıp okuyorsun üstelik avrupadasın elini sallasan ellisi.
Ya ne diye bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi? kaç kere yaptın ne yaptın diyen, kadın -erkek için farklı ben kız arkadaşımla yatmadım diyen (bu durumda fahişelerle yatmış herhalde) öküzü nerenle seviyorsun Allah aşkına?

bu adamın kadına mal olarak baktığı, kendini bi halt sandığı, sorunlu olduğu her halinden belli değil mi? başına bela mı arıyorsun?
Ayrıca ne diye interneten tanışıp daha görüşmediğin bi adamı ailene filan anlatıyorsun? ya sen tıp okuyorsun hiç mi kafan çalışmıyor? adam belki fake, belki manyak, hadi kafaya koydun en azından bi tanış bi emin ol, üstelik her ilişkini ailene anlatmak zorunda mısın? okuldaki her dersini de anlatıyor musun? hey Allahım ya..
Yani şunları 15 yaşında liseli ergen yazsa neyse diyecem, 2-3 sene sonra doktor olacak bi kız yazınca vallahi üzülüyorum.

Evet cok haklisiniz. Doktor olmasi sart degil. Ben öyle olmasini istedim, ortak yanlarimiz daha cok olur diye. Iyi bir insan olmasi daha önemli. Ayrilacam, guclu olmam lazim.

Siz Finlandiya'da doğup büyüyün, orada yaşamınızı sürdürün, sonra da gelip "sen seviştin ama acaba nasıl seviştin?" diye sorma cesaretini gösteren bir adamın peşine düşün. Olacak iş değil.

Bakire be bakir olmama konusunda cok anlayisli olamayacagim bir kere namus namustur kiz icinde erkek icinde dinimiz ayni olcuyi koymus kadinda iffeti hz.meryem le erkekte hz.yusufla kurani kerimde bilhusus yer vermis.bunu ne yazik ki adil olmayan kulturler sadece kadina namus ve bakirelik kavramini mihlatmis.kurani kerimde musluman erkeklere soyle gozunu haramdan sakinsinlar musluman hanimlara da soyle gozunu haramdan sakinsinlar.once erkege uyari yapilmis ne yazikki sehvete daha duskun olduklari icin.hatta zina yapmayin demez kuran zinaya yaklasmayin der bence bu nuans gozden kacmamali...

erkek için ne ise kadın için de odur. zina ise ikisi de zina.. bakire biriyle beraber olunca günahkar olmamış mı oluyormuş??
kendince kitap yazmış seni de onu uydurmaya çalışıyor. belli ki ilerde sorun yaratacak bunu kaldıramayacak.
bence yol yakınken uzatma ayrıl derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…